Comanda online – Cora din Constanta

Hypermarket-ul Cora iti aduce cumparaturile acasa. Da, ati citit bine, incepand cu anul trecut se pot comanda produse de pe Cora.ro si ei ti le livreaza acasa sau vii personal si ridici cumparaturile dintr-un magazin ales. Ideia mi se pare geniala, imaginati-va ca sunt multe persoane care nu pot iesi din casa (sarcina, boala, dizabilitate), dar doresc sa-si faca cumparaturiile de la Cora sau alt magazin.

In cazul meu, magazinele Cora din Constanta nu sunt aproape de locuinta. Daca vreau sa fac cumparaturi trebuie sa ma deplasez pana la unul dintre ele, sa ma plimb cu un carucior prin tot magazinul, sa stau la coada si apoi sa ma intorc acasa. De data asta am incercat aceasta optiune din confortul casei mele, in fata unul calculator. Site-ul lor este optimizat pentru dispozitive mobile asa ca pot face cumparaturi si de pe telefon sau tableta. M-am inregistrat, un proces simplu, si apoi am cautat ce produse aveam nevoie. Initial am crezut ca preturile sunt mai mari decat la raft, fals. Sunt fix aceleasi preturi, pana la urma pe ei ii intereseaza sa-si vanda produsele indiferent ca vii la magazin sau comanzi online.

Cateva informatii utile:

– se pot comanda produse din urmatoarele categorii: alimente (inclusiv legume si fructe), bauturi, casa si familie, bebe si copii, petshop;

– daca aveam card Cora sau cupoane le puteam folosit in comanda; pot inclusiv sa atribui cardul meu Cora (pe care momentan nu il am) si la fiecare comanda mi se acumuleaza puncte automat;

– comanda minima este de 50 lei;

– numarul maxim de produse per comanda este de 50;

– comenzile online sunt disponibile doar in Bucuresti, Ilfov si Constanta;

– exista o limita de 200kg per comanda, din care maxim 100 litri lichide;

– taxa de transport este de 15 lei (comanda mea a fost livrata de firma de curierat TNT);

– reducerile in Tichet Cora si HiperPunctele sunt valabile exclusiv posesorilor de card de fidelitate Cora.

Apropo, formularul de comanda este usor de folosit, eu de exemplu am optat pentru plata ramburs, dar exista si optiunea de plata cu cardul online. De asemenea se poate alege data si intervalul orar pentru livrarea produselor. Comanda mea a fost verificata de un angajat, chiar a doua zi am fost sunat de o domnisoara pentru a confirma adresa. Fiind prima comanda m-au verificat telefonic. I-am confirmat datele din comanda si m-a anuntat ca a doua zi produsele vor fi livrate. Nu stiu de ce, dar in mintea mea produsele urmau sa fie livrate in cutii. De fapt, angajatul de la TNT a facut doua drumuri ca sa-mi aduca sacosa, bidoanele cu apa, mopul si ce am mai comandat.

Am platit 15 lei in plus pentru livrare la domiciliu, dar merita din plin. Am sarit peste drumul pana la unul din cele doua magazine Cora din Constanta plus timpul petrecut in magazin, plus timpul de asteptare la coada.

Ati comanda online produse de la Hypermarket-ul Cora?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.