Comoda dormitor (fabrica de mobila din Constanta)

Acum cateva luni de zile scriam despre fabrica de mobila din Constanta la care apelez cand am nevoie de cate un corp de mobila pentru apartament. Intre timp am luat de la ei o masuta de cafea pentru camera de zi si acum a venit randul dormitorului sa primeasca un corp nou de mobila.

Bine, poate va asteptati sa vedeti un design super futurist cu o comoda super moderna, dar nu este cazul. De fapt, impreuna cu Cristi (directorul) am ajuns la concluzia ca acest model se “muleaza” cel mai bine cu restul mobilierului din dormitor. Nu are rost sa va arat toata camera, dar cam astea sunt culorile care predomina si aspectul celorlalte corpuri de mobila. Noua ne place foarte mult cum a iesit iar ei au fost profesionisti pana la capat. In plus de asta am observat o chestie interesanta: usile au un mecanism care amortizeaza inchiderea lor, adica nu se trantesc daca le impingi cu putere (un detaliu despre care nu am vorbit si nu l-am cerut, a fost bonus).

Tot procesul a durat aproximativ 3 saptamani, in perioada asta sunt foarte solicitati, de obicei inainte de sarbatorile de iarna si cele pascale lumea isi cumpara mobila. Un detaliu pe care probabil nu il stiati.

Inca ceva, stiati ca sunt firme care construiesc mobila la comanda si taxeaza in plus transportul si montarea? Fabrica de mobila din Constanta are aceste costuri incluse in pretul final care intre noi fie vorba mi se pare super in regula. Desigur, nu puteti compara pretul unui corp de mobila stas cumparat dintr-un lant de magazine cu mobila facuta la comanda. Este o diferenta de pret, dar noul corp de mobila este exact asa cum va doriti (dimensiuni, culori, caracteristici).

Si-a mai cumparat cineva mobila in perioada asta? :))

comoda-dormitor-fabrica-de-mobila-din-constanta-01 comoda-dormitor-fabrica-de-mobila-din-constanta-02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.