Concluzii.. la sfarsit de an (2017)

Articolul asta este o retrospectiva a evenimentelor petrecute anul acesta, inca putin si incepe 2018 care probabil va fii la fel de incarcat ca si anul precedent.

Pentru ca imi plac schimbarile anul asta a fost presarat cu unele foarte frumoase, de exemplu mi-am cumparat masina. Inainte de asta m-am intors in orasul natal (Constanta) si apoi am cerut-o de sotie pe iubita mea. Asta este un subiect ce merita un articol intreg. Tot anul asta am calatorit, ce-i drept am facut-o in tara, dar a meritat de fiecare data. Pe langa delegatiile la Cluj-Napoca, am facut cateva drumuri la Ploiesti (orasul natal al logodnicei mele), Brasov si Sibiu.

Aproape de finalul anului mi-am mutat biroul in incinta unei firme IT din Constanta, in zona peninsulara. In fiecare zi ma uit pe geam si vad marea, o priveliste care ma linisteste si-mi fura cate un zambet din cand in cand. Schimbarile au continuat pana acum cateva zile cand am trecut de la un telefoan cu sistemul de operare Android la ultimul iPhone. Asta este un alt subiect despre care voi scrie un articol in curand.

Ce mi s-a confirmat, iar, si am invatat anul asta:

– sa ma bucur de fiecare clipa

– iubind si avand alaturi persoana potrivita am succes in toate

– prin munca si perseverenta se poate obtine orice, la propriu

– echilibrul (personal, profesional) imi face viata mai usoara

– calatoriile, chiar si cele scurte sau repetitive, imi hranesc spiritul liber

– in continuare atrag oameni de calitate in jurul meu, ce se aseamana se aduna, cum este vorba aia 🙂

Sursa imaginii: profilemag.com.au

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.