Constanta Blog Meet 11 (editie caritabila)

Acum cateva luni am avut ideea de a face un Constanta Blog Meet Green – adica pe bicicleta, role sau skateboard. Bicicletele le puteam inchiria gratuit din parcul Tabarie, oricui ii prinde bine putina miscare si petreceam ceva timp in natura. Nu s-a materializat ideea mea, dar Ionut Neacsu (Basu) a venit cu ideea unei intalniri intre bloggerii constanteni acum in prag de sarbatori si cu ceva dulciuri pe langa.

M-am gandit ca este luna cadourilor si a faptelor bune. Sunt multi copii abandonati care nu se bucura de sarbatorile de iarna asa cum se cuvine. Din putinul noastru putem da si altora, right? Eu zic sa ne strangem duminica (4 decembrie) la un bar pentru socializare, pe la pranz, fiecare aduce in sacosica ceva dulciuri si mergem impreuna sa le donam unei case de copii. Daca cineva are relatii sau cunoaste o persoana la o casa de copii ne-ar face un mare favor. Ce dulciuri? orice. Ideea e sa fie micute ca sa le impartim la toti copii. De la bombonele ambalate individual, caramele, eugenii, napolitane, ciocolatele, pufuleti, acadele, etc. Orice produce carii la dinti 🙂

De ce dulciuri? Jucariile se defecteaza, au nevoie de baterii, nu ajung pentru toata lumea, nu sunt pe gustul tuturor, etc. Din partea mea poate veni oricine, preferabil bloggeri.

Cine se alatura cauzei noastre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.