Constanta Blog Meet 12

Mai este blog-ul un trend?

Acum cativa ani a fost o explozie de blog-uri, toata lumea isi facea blog, scria o perioada si apoi il abandona. Sunt sigur ca acest lucru se intampla si in prezent, dar oare mai exista constanteni cu blog activ? De-a lungul blog meet-urilor m-am implicat cat am putut si m-am asigurat ca totul iese asa cum trebuie. Am organizat cand am putut, am ajutat cand mi s-a cerut sau m-am prezentat cand am fost chemat. A venit timpul sa ne intalnim din nou.

O scurta prezentare, din perspectiva mea, a blog meet-urilor la care am fost pana acum:

Constanta BlogMeet editia a 2-a: rezumat!

Constanta Blog Meet III

Constanta Blog Meet III – Rezumat

Blog Meet 4 – Constanta

Blog Meet 5 – alegerea datei

Blog Meet 5 – Prezenta

Blog Meet 5 – ultimele detalii

S-a terminat si Blog Meet 5

Blog Meet 6 – ultimele detalii

Gata si cu Blog Meet 6

Constanta Blog Meet 7 – de Paste

Blog Meet 7 (poze + review)

Constanta Blog Meet 8

Blog Meet 8 – ultimele detalii

Constanta Blog Meet 8 – Review

Constanta Blog Meet 10

Constanta Blog Meet 10 (review)

Constanta Blog Meet 11 (editie caritabila)

De la ultimul Constanta Blog Meet au aparut “personaje” noi dornice sa ne cunoasca, noi la randul nostru vrem sa-i cunoastem pe ei. Suntem curiosi ce i-a determinat sa-si faca un blog sau daca sunt in pana de idei, daca si-au conturat o imagine in ochii cititorilor sau au intampinat probleme. Recunosc ca am avut retineri la primul Constanta Blog Meet la care am participat, dar am realizat ca era o teama nefondata. Am cunoscut oameni de treaba si dornici sa imi raspunda la intrebari sau sa ma ajute atat cat pot si ei.

Daca veti urmari post-urile din lista de mai sus va puteti face o idee cum au evoluat Blog Meet-urile in Constanta. Se poate prezenta orice persoana cu un blog activ. Lasati-va iubita/iubitul acasa. Nu avem nimic cu nimeni, dar s-ar plictisi teribil ascultand niste oameni vorbind despre o pasiune pe care ei nu o impartasesc, right?

De ce acum? pentru ca s-au terminat sesiunile, restantele, examenele, intr-un final s-a terminat scoala. Cand? pe 1 iulie cred ca este perfect, poate o parte dintre bloggerii diaspora se intorc acasa si ne onoreaza cu prezenta, nu ne-am vazut de multi timp “la ochi”. Unde? ce ziceti de Friend’s & Co.? au terasa, duminica este lejer, preturile sunt pentru toate buzunarele. La ce ora? propun ora 16:00, daca ati chefuit sambata seara se presupune ca v-ati trezit pana la ora aia.

Constanta Blog Meet 12

Locatie: Friend’s & Co. (str. Decebal, nr. 17)

Data: 1 iulie 2012

Ora: 16:00

Participanti (pana acum): Cristi (el a avut ideea intalnirii de acum), Catalin, Elena, Adrian, SagittariuS, Emanuel, Maria Agurita Ignat, Coco, Vali, Marian Posaceanu, Lady Morphine, Cristi, Euxiniu, Bebe, Ionut Staicu, Adriana Melnic.

Locatia, data si ora sunt orientative. Se pot schimba daca aveti planuri pe 1 iulie, daca nu va place locatia, daca este prea tarziu/devreme ora 16:00. Suntem deschisi la propuneri, in fond este o intalnire cu scop de socializare si toti trebuie sa ne simtim bine. Nu e casting, nu e interviu, e doar o iesire la o terasa, ceva rece de baut si oameni de treaba.

Participantii sunt rugati sa lase un comentariu, in felul acesta putem aproxima numarul locurile pe care le vom rezerva. Au fost situatii in care unii bloggeri au vrut sa fie “rebeli” si nu s-au trecut pe lista din motive personale. Cand s-au prezentat la intalnire au avut surprize cu locul la masa sau lipsa scaunelor.

Am facut si doua bannere la dimensiunile 300×300 si 728×90 pixeli. Participantii sunt rugati sa afiseze un banner sau sa scrie un post despre eveniment. In felul acesta vor afla si altii care nu imi cunosc blog-ul, dar va cunosc pe voi.

constanta-blog-meet-12-300x300 constanta-blog-meet-12-728x90 constanta-blog-meet-12-01

71 thoughts on “Constanta Blog Meet 12”

  1. imi pare rau ca trebuie sa renunt la intalnire…pe motiv…de belit nas :)))…aseara la Aqua Magic…nu prea e de ras , dar asta este…distractie placuta va urez !

  2. @ Adriana: doar dacă vrei să mă scuteşti pe mine de căratul a vreo 2 kg. Şi tu cum eşti fată faină … 😀

    P.S. am uitat să-ţi răspund la iesiemies 😀 :))

  3. Îi de ghini, băi! Eu o să mai vin cu o blogeriţă, Adriana Melnic 😀

    A propos, să car şi dSLR-ul după mine, ca să fie la nevoie?

  4. eu la 1-2 de-abia ma trezesc 🙂 ce-nseamna asta? lasa la 16, sau poate si mai tarziu 🙂 ca e mai racoare. Oricum, cafeaua se bea la orice ora din zi si din noapte, daca nu, bei altceva 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.