Constanta Blog Meet 13

Bloggerii constanteni nu s-au mai intalnit de 6 luni de zile, mai exact din iulie cand m-am ocupat eu de organizarea ultimului Constanta blog meet. Eu am plecat din oras, dar bloggerii constanteni vor sa iasa din nou impreuna. De data aceasta organizatorul este Cristi, chiar daca este prima data cand se ocupa de asa ceva sunt optimist ca o sa iasa totul bine. Are sprijinul celorlalti bloggeri, inclusiv al meu. Asa se face ca m-am ocupat de banner pentru aceasta intalnire si rog ceilalti bloggeri sa il afiseze. Sunt sigur ca exista destui bloggeri in Constanta care nu au ajuns pana acum la o astfel de intalnire, dar trebuie sa stie ca sunt asteptati sa-si impartaseasca pasiunea cu alti oameni din acelasi oras.

Intalnirea va avea loc in Club Phoenix (zona Ciresica) pe data de 28 decembrie (dupa sarbatorile de iarna) in jurul orei de 12:00. Lista de participanti o gasiti la orgaizator pe blog, daca vreti sa va inscrieti puteti lasa un comentariu. Anuntandu-va prezenta se vor rezerva atatea locuri cat este nevoie. Nu i-ar placea nimanui sa stea la 5 mese departare deoarece nu mai sunt locuri libere si va pierde firul discutilor.

Eu nu pot ajunge acasa de sarbatori, dar astept poze de la eveniment si pareri.

constanta-blog-meet-13-250x250_zpsc5e44f0b constanta-blog-meet-13-468x60_zps4cfb67d0 constanta-blog-meet-13-728x90_zps03df6e96

2 thoughts on “Constanta Blog Meet 13”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.