Constanta Blog Meet 7 – de Paste

Bun, deja am intrat in a 4-a luna de la ultimul Blog Meet si nimeni nu are de gand sa faca ceva se pare. Nu ne mai vedem si noi la ochi? Nu mai facem o mica bisericuta? Nu mai facem ceva poze impreuna? Hai.. se ofera cineva sa organizeze un Blog Meet acum de Paste? 😀

Ideea e sa ne intalnim in weekend 11-12 aprilie 2009. La Bebe nu putem face asa ca astept pareri pentru locatie. O sa fac si banner dupa ce aflu cum stam cu locul.

PS. sper ca nu am suparat pe nimeni ca am lasat un comment cu link catre postul asta ca sa va fac putin atenti 😀

Incropim o lista de prezenta (informativ): Je, Ionut Staicu, Catalin Nicolescu, Bebe, Gioie, Kappacelu`, Despina, Basu, dordzbor, ashtraygirl13, Crash, Disi, Cosmin, Marian P., Mitica, Sykander, Nikoxz, Rebbelion, Boboque, Chris, Ligia, LittleBro, Ana, Andrada.

O rugaminte: scrieti un post pe tema asta ca sa afle toti bloggerii.

Update: Crash a facut un banner de 2 dimensiuni (470×430 si 240×220, era bun si unul 720×90). Dupa cum se vede si pe banner, sambata 11 aprilie 2009 ne intalnim La Taclale Cafe (langa Casa Casatoriilor la ora 15:00). Intrebari?

134 thoughts on “Constanta Blog Meet 7 – de Paste”

 1. Ideea mea era să facem o masă rotundă pătrată. Cine e pentru? Cine e împotrivă?

  Fără nihilism. 🙂 Cine zice “ba” trebuie să dea o alternativă.

 2. hopa! Hold your horses umpic. Nu inghit grota aia denumita Taclale. Da, ma pot numi fara probleme “rocker”. Nu zic nimic, ma conformez.

  Sunt fumator, multi de mai sus suntem. Aici chiar e o problema cand precizezi cuvantul interzis: “nefumatori”

 3. Fostul restaurant Brotacei defapt este o bodega in care se baga muzica care o asculta foarte putini, dar e bine ca exista ceva miscare underground si prin Constanta.

 4. Păi… hmmm. Cum să zic… Dacă nu încăpem în cel mai mare spaţiu “continuu” din bar, cum am încăpea la nefumători? 🙂
  Vă fac o schemă peste vreo juma de oră să mă explic, ce şi cum.

 5. stiu ca e ft offtopic dar si Crash a fost, deci o sa-mi permit… am auzit ca la locu deschis la brotacei se asculta punk si hardcoreala. asa e sau chiar e rockoteca? :))

 6. Pentru 🙂

  Gargara multa strica chefu’ 🙂 Nu va mai faceti atatea probleme cu privire la ce-o sa fie cum o sa fie, ca o sa fie totul ok. Cu cat mai spontan cu atat mai bine.

 7. Am vorbit cu Mitzu azi să ne rezerve mesele de la geam. Alea 4. E cel mai departe de boxe… şi cred că avem loc. Le lipim şi facem o masă mare.

 8. Ana, poate ajungi mai devreme, ideea e ca nu o sa stea cu muzica data mai incet special pentru noi prea mult. Daca lasa 1-2 ore sa zicem multam.. intelegi? asta pt ca de la o anumita ora incep sa vina oamenii sa bea ceva si vor muzica mai tare..

 9. e rockoteca normala, dar joia e seara de punk 🙁 si cred ca o sa incep sa plang ca n-am cu cine merge.

 10. Am inteles motivul. Poate mai am noroc sa va prind pe la 6. Mai devreme nu am cum sa ajung, pt ca am meditatie in Bucuresti…Oricum, pt orice eventualitate trece-ma si pe mine pe lista te rog

 11. Vreau si eu la blogmeeting, dar ajung in Ct pe la 6 si ceva, si nu cred ca va mai prind 🙁 Daca nu cer prea mult, nu a-ti putea muta pe la 4? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.