Constanta Blog Meet 8 – Review

Bloggerii constanteni s-au intalnit pentru a 8-a oara. Doar o parte dintre ei au avut buna vointa sa se prezinte la un pahar de vorba dar tot a fost oke. Bisericute s-au format, cel putin la inceput unde eram asezati ad-hoc la un sir de patru mese aliniate. Dupa ce au mai plecat pe acasa o parte dintre “meseni” randurile s-au subtiat si am reusit sa inchegam discutii in grup si sa radem toti la aceleasi glume. Catalin Nicolescu a venit cu un tip din Olanda (sa ma corecteze cineva daca gresesc) cu care a incercat Hopa Mitica ceva trucuri (carti de joc, bancnote, monezi) dar a pierdut. Basu printr-un truc murdar a reusit sa castige o bere moca de la saracul om “pacalit de vulpe”. Dar totul a fost fun. S-a ras cu lacrimi, s-a baut si unii care nu isi cunosc limitele au inceput sa vorbeasca fara sa gandeasca inainte. Dupa 3 ore mesele erau rezervate pentru alte persoane asa ca am plecam spre alta locatie sa facem Blog Meet 8 – Afterparty. Ne-am inarmat cu bere, tigari, coniac si o chitara. Ne-am asezat in cerc pe plaja la Modern si am cantat (in gand sau cu voce tare) diferite melodii rock.

La sfarsitul serii m-am declarat multumit, totul a iesit oke, oamenii oke, glumele oke (chiar daca la un moment dat in coltul in care stateam eu se discutau diferite chestii ce nu se discuta in gura mare la o terasa cu oameni necunoscuti). Asa cum i-am zis si lui Gioie pe plaja “amintirile azi se scriu” si cred ca va pleca cu miere pe buze din romania. Cand va ajunge acolo va vedea adevarata valoarea a unor distractii ieftine si oamenii calzi de acasa.

Joschilotii si-a facut reclama (asa cum ma asteptam) dar nu s-a prezentat. Buna strategie pentru a atrage atentia asupra ta. La un moment dat erau vreo 3 persoane care revendicasera nickname-ul “joschilotii” si toti se intrebau daca a venit si cine e (cine sunt).

Lista de prezenti: Crash, Marian P., ddumi, LittleBro, Basu, dordzbor, mitica, Bebe, Catalin Nicolescu, Nicoxz, Ionut Staicu, Despina, Gioie (au fost cateva persoane necunoscute asa ca luminati-ma cine erau ca sa ii trec in lista).

PS. mi-a facut placere sa ma implic si in organizarea acestui blog meet 😀

7 thoughts on “Constanta Blog Meet 8 – Review”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.