Constanta Blog Meet editia a 2-a (rezumat)

Zic ca a fost bine, nu am scris si eu un post anterior prin care sa anunt ca in Constanta se va tine o a doua intalnire intre blogerii constanteni.. poate mai veneau cativa. La inceput era vorba de o mana de oameni si aseara ne’am strans vreo 30 daca nu si mai mult.

Sunt anumite persoane care asteapta parerea mea legat de intalnirea de aseara, mkay.. asta veti primi. Nu am apucat sa cunosc mai pe nimeni aseara, dupa cum se vede in poze.. aseazarea meselor a fost cam proasta, adica erau in linie si deci ca sa socializezi cu toti.. erai nevoit sa migrezi de la o masa la alta. Eu am nimerit intr’un colt si de acolo nu m’am mai ridicat. Nu sunt genul de persoana care se baga in seama cu fraze gen “- Buna, eu sunt Marius.. tu?”.. sa fim seriosi. Am apucat sa vorbesc cu Arhi si sa schimb cateva idei, ce pot sa zic.. tipul este super oke si ai ce sa vorbesti cu el.. se vede ca isi merita locul acolo sus in “scara ierarhica”. Am mai aflat si de anumite persoane ca au blog si scriu regulat, persoane cu care ma mai intalneam intamplator prin Taclale (cc). Lumea e mica si plina de surprize. Stiu ca am lasat impresia unui tip ciudat care tace si doar se uita.. cel putin macar pentru 2-3 persoane, dar daca nu m’au auzit ei vorbind.. asta nu inseamna ca nu am vorbit si nu am dezbatut cu cine ma interesant ceea ce ma interesant. Imi pare rau ca nu am apucat sa schimb mai multe informatii cu cateva persoane mai mari.. chiar si decat mine. Poate data viitoare intalnirea va fi intr’un loc in care ne vedem toti la fata si e mai liniste pentru ca imi pare rau ca nu s-au discutat anumite subiecte propuse. Pana la urma o intalnire intre blogeri nu inseamna numai stat si baut la masa.. ci si un schimb de pareri si experienta. Toti avem ce invata unii de la altii, indiferent de numarul de vizitatori, indiferent de subiectele abordate in posturi, varsta, sex, etc.

Am apucat sa fac cateva poze, le gasesti mai jos.

constanta-blog-meet-editia-a-2-a-rezumat-01 constanta-blog-meet-editia-a-2-a-rezumat-02 constanta-blog-meet-editia-a-2-a-rezumat-03 constanta-blog-meet-editia-a-2-a-rezumat-04 constanta-blog-meet-editia-a-2-a-rezumat-05 constanta-blog-meet-editia-a-2-a-rezumat-06 constanta-blog-meet-editia-a-2-a-rezumat-07

One thought on “Constanta Blog Meet editia a 2-a (rezumat)”

  1. De acord cu tine, poate data viitoare locul de intalnire va fi unul mai linistit si asa ne vom puta intelege! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.