Constanta Blog Meet III – Rezumat

Mult asteptatul Blog Meet 3 s-a terminat, am reusit sa rasuflam usurati si eu si Roxana pentru ca totul a mers ca uns. Spre uimirea mea nu a fost nici macar un impediment care ar fi putut strica buna dispozitie a celor prezenti.. hai poate fumul de tigara pentru nefumatori. Ma bucur ca am putut discuta pentru cateva clipe toti o data, chiar daca la un moment dat era un tip (care nici macar nu are blog) si zicea ca e boring. Stiu, nu toti sunt atrasi de tehnici de optimizare, SEO, design, scoaterea unor bani din blog si alte chestii de genul asta, totusi pentru aproximativ o ora am putut sa discutam toti un subiect fara bisericute. Ana ne-a servit cu bomboane pentru ca a fost ziua ei, cu ocazia asta ii multumesc pentru cele cateva bomboane lasate in cutie pe masa cand a plecat.. m’am indulcit inainte sa plec de acolo.

Lista celor prezenti (din ce tin minte, nu am apucat sa confrunt cu lista semnata de toti):

Roxana, Skreach, Ionutz, Cosmin Chiru, Napster, Catalin Nicolescu , Valydo, Despina, Alex, Miruna, Tiberiu, LittleBro, BlackNight, Vanessa, Roberto, Andu, DjPantof, Flower.In.The.Sun, Serghey, Mystique, Orth3rion, Creative, Crash, ConstantaBlog, pisicainbocanci, Ana, Kappacelu, Raluca, Arhi, Quinzelle, SweetDreams.

Daca am omis pe cineva sau am trecut pe cineva in plus sa ma corectati.

Atat am de zis pentru moment, alte pareri gasiti pe celelalte bloguri.

constanta-blog-meet-iii-rezumat-01 constanta-blog-meet-iii-rezumat-02 constanta-blog-meet-iii-rezumat-03 constanta-blog-meet-iii-rezumat-04 constanta-blog-meet-iii-rezumat-05 constanta-blog-meet-iii-rezumat-06 constanta-blog-meet-iii-rezumat-07 constanta-blog-meet-iii-rezumat-08 constanta-blog-meet-iii-rezumat-09 constanta-blog-meet-iii-rezumat-10 constanta-blog-meet-iii-rezumat-11 constanta-blog-meet-iii-rezumat-12 constanta-blog-meet-iii-rezumat-13 constanta-blog-meet-iii-rezumat-14 constanta-blog-meet-iii-rezumat-15 constanta-blog-meet-iii-rezumat-16 constanta-blog-meet-iii-rezumat-17 constanta-blog-meet-iii-rezumat-18 constanta-blog-meet-iii-rezumat-19 constanta-blog-meet-iii-rezumat-20 constanta-blog-meet-iii-rezumat-21 constanta-blog-meet-iii-rezumat-22 constanta-blog-meet-iii-rezumat-23 constanta-blog-meet-iii-rezumat-24 constanta-blog-meet-iii-rezumat-25 constanta-blog-meet-iii-rezumat-26 constanta-blog-meet-iii-rezumat-27

2 thoughts on “Constanta Blog Meet III – Rezumat”

  1. Constanta Blog Meet 3

    Sambata 26 Ianuarie 2008 in barul/clubul “In Vama” a fost organizata a 3-a intalnire a blog-erilor din Constanta.
    Din prezenta reiese ca au fost 30 de persoane reprezentand 27 de blog-uri. Desi programat pentru…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.