Constanta – Cluj-Napoca (delegatie)

A trecut mai bine de un an de cand am inceput sa zbor regulat cu avionul, in special pe ruta Bucuresti – Cluj-Napoca. Zborul cu avionul a devenit accesibil aproape pentru oricine, o calatorie ajungand sa coste si 89 de lei. Initial am inceput sa zbor pe aceasta ruta cand veneam acasa in vizita (pe vremea cand locuiam in Cluj), apoi aceste calatorii s-au transformat in delegatii dupa ce m-am mutat inapoi in Constanta.

Aproape lunar sau la maxim 2 luni merg in delegatie sau pentru vreo conferinta/iesiri (teambuilding) la Cluj, drumul si diurna sunt suporate de compania la care lucrez. Acestea fac parte dintr-o lista lunga de beneficii de care se bucura oamenii ce lucreaza in domeniul IT la o firma mare. Zbor cu Blue Air (companie romaneasca) si Wizz Air (companie ungureasca), ambele fiind companii low-cost, dar sincer va spun ca m-am simtit foarte bine de fiecare data. Blue Air, spre deosebire de Wizz Air, in timpul zborului ofera o gustare si un pahar cu o bautura gratuit (apa plata, suc cu acid, suc fara acid, ceai sau cafea). Stiu, poate acest lucru nu-i impresioneaza pe unii, dar pentru un zbor de 35-45 de minute este ceva, plus de asta este gratuit si le poti refuza, asa cum fac unii calatori.

Am o slabiciune pentru orasul Cluj si ma bucur enorm de fiecare data cand am ocazia sa-l vizitez. Am locuit acolo aproximativ 3 ani, am adunat multe amintiri frumoase, am cunoscut si cunosc in continuare oameni frumosi, am legat relatii de prietenie, etc. Orasul in sine este viu, plin de tineri dorinici sa se afirme, sa se distreze, sa socializeze. De exemplu multe baruri sunt pline chiar si in cursul saptamanii, iar pe strada este un flux enorm de oameni in comparatie cu orasul Constanta.

Incerc sa nu trasform acest post intr-o insiruire kilometrica de ganduri si pareri, daca cineva are vreo curiozitate sau nelamurire poate lasa un comentariu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.