Constanta Papergirl (2012)

Un eveniment care isi propune sa adune “operele” unor oameni care picteaza, deseneaza, scriu sau fotografiaza. Amatori, dar cu o pasiune comuna. Dupa colectarea materialelor ele sunt expuse doua saptamani intr-o ceainarie si apoi imprastiate la trecatori prin oras.

O idee interesanta, un eveniment la care vreau sa ma inscriu cu niste poze. De ce? pentru ca ar fi prima data cand pozele mele vor fi afisate intr-un loc public si necunoscutii le pot admira. Stiu, probabil as fi putut face asta pana acum daca imi doream cu adevarat. Dar este o sansa si n-am de gand sa o ratez.

Pana pe 20 august o sa print-ez cateva fotografii pe hartii A4, cand voi decide care le veti putea vedea in acest post. Pentru mai multe detalii accesati post-ul lui Alex, veti gasi acolo toate informatile de care aveti nevoie pentru participare.

UPDATE: am tot fost intrebat ce poze voi prezenta la eveniment. Mai jos sunt pozele, inca nu stiu sigur care vor ramane pentru eveniment, dar vi le arat nemodificate. Pozele sunt exact asa cum le-am surprins cu aparatul, iar pentru curiosi va trebui sa veniti la eveniment ca sa le vedeti finisate – modificate.

constanta-papergirl-01 constanta-papergirl-02 constanta-papergirl-03 constanta-papergirl-04 constanta-papergirl-05 constanta-papergirl-06 constanta-papergirl-07 constanta-papergirl-09 constanta-papergirl-08 constanta-papergirl-10 constanta-papergirl-11 constanta-papergirl-12 constanta-papergirl-13 constanta-papergirl-14 constanta-papergirl-16 constanta-papergirl-15 constanta-papergirl-17 constanta-papergirl-18 constanta-papergirl-19 constanta-papergirl-20 constanta-papergirl-21 constanta-papergirl-22 constanta-papergirl-23 constanta-papergirl-24 constanta-papergirl-25 constanta-papergirl-26 constanta-papergirl-27 constanta-papergirl-28

7 thoughts on “Constanta Papergirl (2012)”

  1. Pana Joia asta sau Vineri vreau sa-mi printez si eu pozele. Mi-as face niste copii si pt mine. Un alt centru recomandat e ala gen Fuji Film de langa Casa Modei. S-ar putea sa fie mai ieftin, sa vad. Pe acolo cred ca-i si Pravalia aia cu Carti, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.