Copii au imaginatie

Pozele astea imi aduc aminte de copilarie. Imaginatia era atat de bogata incat transformam orice “prostie” intr-o arma sau un obiect indispensabil. Expeditii si misiuni pe sub pat, sub masa, sub patura, dupa usa, in sifonier. In propria camera eram ca in paradis. O banala cutie de carton se transforma intr-o cazemata, tastatura unui calculator de buzunar defect devenea tastatura unui telefon prin satelit, ochelarii de plaja erau ochelari de protectie si alte detalii de care imi aduc aminte cu placere de fiecare data.

Copii de azi au crescut cu televizorul si calculatorul la nas. Automat imaginatia lor este alimentata de filme, jocuri si ce vad pe la televizor. Un tatic s-a gandit sa-i faca un cadou inedit fiului sau care este amator de filme cu “zombie” si ii plac dulciurile.

Ce a iesit vedeti in pozele de mai jos.

Sursa: 9gag.com

copii-au-imaginatie-kit-ul-de-supravietuire-01 copii-au-imaginatie-kit-ul-de-supravietuire-02 copii-au-imaginatie-kit-ul-de-supravietuire-03 copii-au-imaginatie-kit-ul-de-supravietuire-04 copii-au-imaginatie-kit-ul-de-supravietuire-05 copii-au-imaginatie-kit-ul-de-supravietuire-06 copii-au-imaginatie-kit-ul-de-supravietuire-07 copii-au-imaginatie-kit-ul-de-supravietuire-08 copii-au-imaginatie-kit-ul-de-supravietuire-09 copii-au-imaginatie-kit-ul-de-supravietuire-10 copii-au-imaginatie-kit-ul-de-supravietuire-11 copii-au-imaginatie-kit-ul-de-supravietuire-12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.