Cora in Constanta, Pod butelii (lucrarile avanseaza)

Un proiect grandios. Cel mai mare proiect Cora din Romania si cel mai mare spatiu comercial din Constanta. Cu aceste informatii in gand s-au apucat de treaba acum vreo 2 ani. In 2010 era stabilit termenul limita la jumatatea anului 2012, adica prezent. In 2011 de abia terminasera fundatia. Mai am cateva poze din iunie anul curent. Din pozele de mai jos o sa vedeti stadiul lucrarilor, daca termina pana toamna viitoare este un lucru mare. Zic asta deoarece iarna o sa ne bata la usa peste vreo 3 luni, intre timp este toamna si vreme capricioasa.

Mai este mult de lucru, inca n-am ridicat complet cladirea ca sa fie la adapost si sa-si continue treaba la interior chiar daca este iarna. Podul a fost decopertat o fasie, se vede din poze. Sunt curios cum vor devia traficul de pe pod spre centrul comercial.

cora-in-constanta-pod-butelii-lucrarile-avanseaza-01 cora-in-constanta-pod-butelii-lucrarile-avanseaza-02

4 thoughts on “Cora in Constanta, Pod butelii (lucrarile avanseaza)”

  1. Proiectul initial a fost modificat radical, adica ce pe panou nu se va construi. Acum va fi subsol, parter si un etaj partial in partea din spate, etaj care a gadui cinema-ul. Suprafata va fi de ~ 90.000 mp. In vara anului viitor cel tariu va fi gata. au facut aceste modificari pentru ca banii care ii au la dispozitie nu sunt de ajusn si pentru ridicarea proiectului initial si pentru repararea podului, intrucat dupa cum vezi s-a decupat o portiune de pod pentru a se amenaja iesirea de la mall, iar ai apoit tot podul va intra in reparatii. Intrarea se va face pe partea cealalta. Vor fi si 2 giratorii, primul in intersectia mare care va lua locul semaforului si al doilea sub pod. Urmeaza ca trecerea de pietoni spre mall sa fie si ea inlocuita cu un pasja pietonal subteran. Asa ca cele putin peste 100.000.000 euro ale investitiei nu acopera toate astea si cum de al proiectele de infratsructura nu se pot eschiva au taiat din suprafata mall-ului 🙂

    App iti fur si eu pozele evident cu precizarea sursei 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.