Covridog de la simigeria Petru

In primavara am fost prin Cluj, atunci am descoperit produsul de patiserie “covridog”. Practic este un carnat cabanos invelit in coca coapta. Simplu si curat, gustos si hranitor. Cel putin in Cluj asa am mancat, avea gust de carnat prajit cu paine. Aveau doua feluri chiar: normal si picant. Weekend-ul asta am avut ceva treaba prin Maritimo Shopping Center si am oprit la singura patiserie de pe acolo.

Pofteam de ceva timp la un covridog si am vrut sa-i mai arat cuiva despre descoperirea mea din Cluj. Arata cam diferit fata de cel din Cluj, era acoperit cu susan rumen. Carnatul cabanos era inlocuit cu un crenvust. La fiecare muscatura din covridog se simteam un iz ciudat, crenvusti cu susan rumenit au un gust neplacut.

Per total am ramas dezamagit de covridog-ul lor, sunt curios daca in alte locatii din Constanta il fac cu crenvusti sau carnat cabanos. N-am avut curiozitatea sa incerc alte produse de la ei, dar mi-au sarit in ochi produsele lactate de la Danone pe care le vand.

9 thoughts on “Covridog de la simigeria Petru”

  1. A nu stiu comerciali, aia de casa normal ca-i stiu, faceam si eu deaia, cu rahat in mijloc 😀 credeam ca vb de cei din auchan, ca tot era subiectu pe zona :))

  2. Cred ca alex se refera la cei din Auchan, am luat si eu o punca la 4 lei sau 5 parca cu 4 cornuri si au o tona de gem, sau iar bune si care tin de foame batoane cu cascaval tot din auchan (la paine acolo) 15-17 lei si crapi de te saturi :X

  3. Nu ştie Emanuel la ce mă refer :))

    Cornuleţe mici, man, d-alea gen cum se fac homemade. Goodie-goodie ;))

    Sunt unele de la Sânziene, parcă aşa-i zice firmei. 4 RON o pungă şi are cam 40 de cornuleţe în ea 😀

  4. Am mancat asemanator de prin faleza nord. Lasa ce zici tu aici, am mancat in Fagaras covrig cu 15 mii de chestii, de la cascaval, ciocolata la carnati, pui si toate nebuniile care nu-ti treceau prin cap. Nu ma gandeam ca o sa decopar asa ceva :)) deci practic era covrig invelit in diverse chestii… ce-i cert am gustat cateva sortimente de la grupul cu care am fost, eu eram deja satul mancand o mancare cat de cat normala la un restaurant. Uite ca am trecut de multe ori pe langa simigeria Petru dar am omis sa iau ceva de acolo, am vazut ca au si scoruri mari, parca 3 lei covrigu.. laso`n doamne iarta-ma… imi iau 6 de la piata grivitei si iti ploua in gura numai cand ii mirosi :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.