Cum descarci video-uri de pe Youtube

Sigur ti s-a intamplat macar o data sa vezi un videoclip sau o inregistrare facuta de niste pusti pusi pe stouri la scoala si ai vrut sa il descarci in calculatorul tau dar nu prea aveai cum. Asta se intampla pana acum, dar ai posibilitatea sa descarci continut video de pe youtube.com. Cum?

1. Iti instalezi plugin-ul UnPlug (sper ca folosesti Mozilla Firefox ca “default browser”);

2. Intri pe video-ul pe care vrei sa il descarci pe calculatorul tau (de pe youtube.com) si il salvezi folosing plugin-ul instalat mai devreme. In calculator vei avea un fisier FLV care contine video-ul, dar in alt format (flash);

3. Cauti pe Google un convertor din FLV in AVI / MPG / MPEG si iti transformi video-ul. Gata, il poti viziona de cate ori vrei tu.

Metoda asta merge la majoritatea site-urilor cu continut video similare cu Youtube.

2 thoughts on “Cum descarci video-uri de pe Youtube”

  1. Pentru a downloada intr-unul din formatele: .MP3, .mov, .3gp, .mp4, .mpg, .flv folositi site-ul http://converttube.com/ ,desi merge cam greu, iar daca nu aveti cont (deci daca il folositi gratis) puteti downloada 1 fisier/15 minute.
    Daca doriti doar in .MP3 puteti folosi http://www.flvto.com/ care e mult mai rapid, site care poate converti din .flv in .mp3 si fisiere din PC-ul vostru.
    Spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.