Cum iti faci un site web

Stiati ca in momentul de fata exista peste 1 miliard de site-uri web pe internet? Utilitatea unui site web o vedem in fiecare zi indiferent ca este vorba de o retea de socializare, un magazin online sau un blog personal al unei mamici. Cu ajutorul unui site web iti faci cunoscuta afacerea pe internet si ajungi mai aproape de potentialii clienti. Tot cu ajutorul unui site web poti impartasi experienta acumulata de-a lungul timpului intr-un anumit domeniu. Si lista de exemple poate continua.

Imi aduc aminte cu nostalgie de inceputurile mele in domeniul asta, asta era pe vremea cand se comunica online foarte mult pe canalele IRC, pe vremea cand internetul pasea cu pasi mici si timizi in vietile noastre. De atunci s-au schimbat multe, dar cativa pasi de urmat pentru a construi un site web au ramas cam la fel. Urmeaza sa scriu cateva articole in care voi acoperi subiecte importante din procesul de creare a unui site web, cum se face mentenanta si cum se securizeaza impotriva atacurilor raufacatoare.

Ma gandesc sa abordez o solutie usoara si la indemana pentru orice persoana, in fond nu trebuie sa fii programator pentru a detine un blog, un site de prezentare sau chiar un magazin online. Cu ajutorul internetului poti afla foarte multe lucruri, tot pe internet se gasesc grupuri de oameni dispusi sa ajute si sa-si imparta experienta cu alti utilizatori. Seria de articole vor puncta pas cu pas tot procesul, de la A la Z.

Sursa imaginii: unsplash.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.