Cum iti stergi contul de pe Yahoo!

Se poarta in zilele noastre sa ai enspe mii de ID-uri si sa folosesti intr-un mod brutal multi mess. Abordezi aceasi persoana de pe mai multe ID-uri, sub identitati diferite, ca sa.. ca sa iti faci damblaua, din teribilism, de curiozitate si alte cine stie ce motive.

Asa ca daca esti un cretin tip/tipa care si-a facut mai multe ID-uri si intr-un final ajungi sa folosesti doar unul, recomand ca ID-urile inactive sa le stergi. Stai linistit ca altcineva nu va putea sa isi faca un ID exact ca unul sters de tine, ID-urile sterse manual sau automat (de catre administratorii Yahoo-ului din cauza inactivitatii) raman ocupate.

Cum sa iti stergi contul/ID-ul de Yahoo:

Te autentifici pe contul/ID-ul pe care vrei sa il stergi, apoi accesezi https://edit.yahoo.com/config/delete_user. In partea de jos a paginii este un camp unde trebuie sa scrii parola de la acel cont (“If so, please confirm your identity with your password.”). Mai este un camp ce trebuie completat cu literele / cifrele dintr-o imagine afisata sub campul de mai sus ( “Enter the code as it is shown in the box below.”) si apoi apesi pe butonul “Terminate this Account”.

Simplu ca buna ziua!

13 thoughts on “Cum iti stergi contul de pe Yahoo!”

 1. addumi :::sunt si virusi dar nu pe id:)) ai in pc o sa ati arat cv nemaipomenit
  ariafotos.com/image.php
  zhelefun.com/image.php
  tviceimg.com/image.php
  tuesimages.com/image.php cum se poate sterge :)? primesc mii de mass-uri cu problema asta ,care stie ca are problema asta sa nu stea linistit ca trimite doar mass accest mic vrus cu timpul se aggiorneaza (isi aduna si alti virusi) ce trebue sa faci sa al termini pana nu e prea tarziu? Uite aici:)! Descarcati Malwarebytes Anti-Malware.
  Instalati-l si la sfarsit asigurati-va ca ati bifat urmatoarele: Update Malwarebytes’ Anti-Malware si Launch Malwarebytes’ Anti-Malware. Apoi apasati Finish
  Dupa lansarea programului, selectati Perform full scan si apoi apasati pe Scan.
  Dupa ce termina apasati OK si apoi Show Results. Asigurati-va ca e totul bifat si apoi apasati Remove Selected.
  La final va solicita restartarea PC-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.