Cum sa devi bogat in Romania

Aceasta este o modalitate sigura de a ajunge bogat in Romania. Trebuie sa ai totusi putina ambitie iar daca nu ai prea multa, nu-i nimic, un ban tot vei scoate din asta.

Ar ajuta sa te duci in Bucuresti, ca sa fi cat mai aproape de George Becali. Odata in prezenta sa, asteapta momentul in care sa-i dai dreptate intr-un subiect oarecare sau sa-i imputernicesti argumentul zicand ca are dreptate si ca religia si credinta face asa si asa. Asta sigur ii va atrage atentia lui Becali. Daca nu esti prea ambitios si nu vrei mai nimic decat o pomana, el va simti asta si iti va zice “uite, ia de aici de la Becali xxxx lei” plus ca va zice altceva de umplutura, de partidul sau, credinta, sau ceva care sa te puna clar in pozitia de milog si pe el in pozitia de Dumnezeu. Nu conteaza asta, tu, ca om fara prea multe dorinte, ti-ai scos suma. Aici intra desigur si restul de mici comportamente fara ambitie dar cu norocul de-a fi prin preajma lui George Becali in momentele cand se simte generos, milos sau obosit de multime si le da bani sa plece.

Daca ai putin mai multa ambitie vei fi omul care va “ataca” mai bine, care va insista si va pupa in fund mai mult decat un om obisnuit. Vei fi alaturi de Becali si vei rosti mereu cuvintele “Vom invinge cu Dumnezeu”. Asa vei avea ocazia sa primesti nu doar cateva bancnote ci un post in partidul sau de unde vei primi mai multi bani si unde va trebui sa repeti minim de cateva zeci de ori pe zi cum ca esti un bun crestin si ca ai credinta ca totul va fi ok prin intermediul lui Becali. Asa, deja vei fi un om realizat in Romania. Nu trebuie decat sa fi un fanatic religios si un mare pupator de fund. De asemenea, daca esti artist, incearca sa faci ceva cu conotatie religioasa, adauga chipul lui Becali in lucrarea ta religioasa si vei avea mari sanse in a face un venit mare intr-un timp scurt.

Indepartandu-ne din ce in ce mai mult de ironie, caci practica ne copleseste, ajungem la alt caz. Cazului cu adevarat ambitios. Daca esti destept si ai facut facultatea de Finante Banci sau ai multe cunostinte in domeniul bancar, cauta sa faci precum exemplele de mai sus ca sa-i atragi atentia lui Becali si propune-i ca ai dori sa te angajezi in banca sa, sau mai bine zis banca Sa. Pe scurt, Gigi Becali isi face o banca cu capital social de 30 de milioane de euro dedicata exclusiv persoanelor cu venituri foarte mari. Un angajat al acestei banci are posibilitatea de a avea un salariu triplu fata de alte banci (care platesc un functionar cu 20-25 de milioane lei). Directorul de banca va putea avea chiar si 7000 de euro lunar. Becali a mai mentionat ca: “O sa vedeti ca nu va avea nimeni banca asa ca a lui Becali. O sa fie un Rolls-Royce al bancilor, ma-ntelegi?”.

2 thoughts on “Cum sa devi bogat in Romania”

  1. Nu e chiar asa simplu. Toti il vedeti pe nea Jiji intr-un fel. Putini il cunosc personal. Cam greu ajungi pe langa el:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.