Cum sa-ti faci o adresa de email si Yahoo! ID

Inca sunt multi care de abia au intrat in contact cu un calculator si cu lumea virtuala (internet). M-am gandit sa scriu un tutorial simplu despre cum sa-ti inregistrezi/creezi o adresa de email si un ID de Yahoo!.

1. Intra aici https://edit.yahoo.com/registration;

2. Incepi sa completezi campurile cu datele tale reale: nume si prenume, sex-ul, data nasterii, tara si codul postal;

3. Acum urmeaza partea cu alegerea unei adrese de Yahoo!. Ai la dispozitie 3 domenii de email (numele_meu@yahoo.com, numele_meu@ymail.com si numele_meu@rocketmail.com);

4. Urmeaza campurile cu date pentru recuperarea parolei daca se intampla sa o uiti, la sfarsit trebuie sa treci codul din litere si cifre pentru a demonstra ca esti un om. Apasa pe butonul ala mare si portocaliu pe care scrie Create My Account.

Daca datele de tine au fost scrise corect ti-ai inregistrat deja o adresa de email, automat ai si un ID de Yahoo! Messenger. ID-ul de messenger este adresa de email (email: numele_meu@yahoo.com, ID: numele_meu).

A fost greu?

25 thoughts on “Cum sa-ti faci o adresa de email si Yahoo! ID”

  1. Frate voi va plangeti aici eu am 9 ani si am pus peste 30 sa ma lase sa imi fac id dupa e usor daca nu stiti puneti pe cineva care stie (parerea mea ) …!!! si tipul de 20 de ani cum sa nu sti sa iti faci id ???va pwp pa !

  2. nu imi merge . Am incerct de o mie de ori dar nu reuasesc.:((imi spune ca sunt copil si imi trebe acodurl parinti;lor si eu am peste 20 de ani.
    Ajutati-ma please

  3. nu exista ghid de incepatori pe net k vrea sa vb k prietenii!!!!!!!!!!da nu pot k la voi am incercat si ma pune sa scriu codul ala de sute de ori nu popt sa fac adresa si pe facebook????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(????????????????????????????????????????????????????????????????

  4. am incercat dar nu imi accepta imi arata ca totul este bine dar cand dau sal salvez imi da sal fac din nou in limba engleza. de ce?

  5. am reusit in sfarsit,da’ nu stiu cum se vorbeste pe mess ca eu mi-am instalat yahoo!messenger si nu pot sa vorbesc.imi poti da un raspuns,daca nu…mersi oricum

  6. NU imi mere :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((:((((((((((((((((( dc????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.