Cum salvezi lista de id-uri Y! Messenger

Cunosc o groaza de persoane care au ramas fara ID-ul de messenger din cauza unor glume proaste sau razbunare din partea altora. Mai jos o sa explic cum se poate extrage si salva o lista cu toate ID-urile prietenilor tai direct din email.

Pe versiunea veche de Yahoo! Mail, dupa autentificare (logare) da click pe tabul Contacts apoi pe Import/Export, link situat in partea dreapta-sus a paginii. Dai scroll in jos pana ajungi la Export. Aici dai click pe butonul Yahoo! CSV:, imediat iti va aparea un fisier .csv disponibil pentru descarcare / salvare in calculator. Ai grija unde pui acest fisier pentru ca el contine lista ta de Yahoo Messenger.

Acum ca ai invatat cum se salveaza lista de Yahoo Messenger la un moment dat o sa folosesti acel fisier pentru a adauga ID-urile pe un cont nou facut. Tot de la Contacts dai click pe Import/Export si la Import unde scrie Choose a program to import contacts from: selectezi Yahoo! (.CSV file) apoi la Specify the file to import: selectezi fisierul .csv de pe calculator ce contine lista ta de ID-uri si dai click pe butonul Import Now.

Atentie: aceasta metoda nu iti va adauga ID-urile in lista de messenger ci in lista ta de contacte ca apoi tu sa adaugi pe rand fiecare ID si in lista de messenger.

Daca stiti alta modalitate va rog sa o impartasiti 🙂

10 thoughts on “Cum salvezi lista de id-uri Y! Messenger”

  1. ionut :
    ce mai faceti fratii mei??:-?
    id meu este ionut_ronaldo_steaua luati-l sa vb pe mess

    mijto id;)…ai dat de net a ??:))):))…Pe pariu ca esti dintrun catun uitat de lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.