Cum se face scoala in Miao, China

Multi se plang de conditiile inumane din scoli, ca nu avem deaia, ca nu stim sa ne gospodarim, ca nu este material didactic, etc.

Stiati ca unii copii dintr’un sat Miao (China) invata intr’o pestera?

cum-se-face-scoala-prin-alte-tari-01 cum-se-face-scoala-prin-alte-tari-02 cum-se-face-scoala-prin-alte-tari-03 cum-se-face-scoala-prin-alte-tari-04 cum-se-face-scoala-prin-alte-tari-05 cum-se-face-scoala-prin-alte-tari-06 cum-se-face-scoala-prin-alte-tari-07 cum-se-face-scoala-prin-alte-tari-08 cum-se-face-scoala-prin-alte-tari-09 cum-se-face-scoala-prin-alte-tari-10

5 thoughts on “Cum se face scoala in Miao, China”

  1. pai si nu e asa mai bine? decat sa te indoape cu 100 de porcarii mai bine sa inveti cateva materii care tin de o meserie pe care vrei sa o profesezi.

  2. Sa zicem ca avem unde invata.Dar unele scoli sunt sub orice critica!La tare toaletele sunt undeva in afara scolii, formate din 4 pereti si… o gaura.Unele carti sunt din 1995!Noi memoram harti – in alte tari se uita pe net la ele, noi invatam multe lucruri din toate materiile – in alte tari copii se axeaza pe ceea ce le place si pe ce se pricep etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.