Cum stergi permanent mesajele din WhatsApp

WhatsApp este o aplicatie de mesagerie foarte cunoscuta si folosita de aproximativ 1.3 miliarde de utilizatori lunar. Cunosc oameni care folosesc aceasta aplicatie in detrimentul altora, la fel de cunoscute, cum ar fi Facebook Messenger sau Viber.

Anul asta s-a testat o noua functionalitate mult asteptata de multi utilizatori: posibilitatea de a sterge permanent mesajele trimise catre alti utilizatori. In momentul de fata se pot sterge mesajele trimise, dar se vor sterge doar din istoricul celui care le-a trimis, cel care le-a primit le vede in continuare. In curand se vor putea sterge permanent mesajele si din istoricul celui care le-a primit. De fapt este un termen de 7 minute, dupa trimitere, in care un mesajele se pot sterge permanent, dupa acest timp mesajele se vor sterge doar din istoricul celui care le-a trimis.

Prin aceasta modificare, care va fi valabila pentru toti utilizatorii in aproximativ 2 saptamani, mesajele sterse permanent vor disparea inclusiv din notificarile celui care le-a primit. Aceasta noua optiune va aparea langa optiunea curenta de stergere a mesajelor doar din istoricul celui care le-a trimis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.