Curatenie in amintiri

De vreo 2 luni am fost in santier acasa. Peste vreo 2-3 luni o sa fiu din nou dar nu este asta o problema, totul se infrumuseteaza si asta conteaza cel mai mult. Dupa ce s-a terminat santierul din camera mea, eu m-am apucat sa ordonez chestii, asa de multe chestii incat am stat cu camera intoarsa pe dos vreo saptamana si inca nu am terminat. An de an nu m-am indurat sa arunc micile atentii pe care le-am primit cu ocazia diferitelor evenimente placute din viata mea sau alte chestii pe care le-am considerat utile. De la felicitari de majorat, zile de nastere, cadouri de o luna cu prietena, chestii primite prin posta si pana la cabluri de retea, mufe RJ-45 si componente de calculator. Da, am avut cateva flash-uri cand am revazut promisiunile fostelor prietene scrise frumos pe felicitari sau alte “suporturi”, mici atentii parfumate, suvite de par si alte chestii pe care ele le-au considerat imortalizari ale imaginii lor.

Mi-am propus sa simplific totul in 2010 si camera mea sa arate ca la 90 de grade fata de cum este acum. Si poate nu doar camera mea are nevoie de schimbari asa radicale..

5 thoughts on “Curatenie in amintiri”

  1. cadouri de o luna huh?…ai aruncat tu bunatate de scrisori in care mi-am pus sufletul??:))))lol…glumesc…eu cred ca le mai am si acu printr-o cutiutza ceva….o sa le caut…sa vad si eu ce promisiuni faceai si tu…nu numai eu:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.