Customizare formular autentificare WordPress

Cand omul are prea mult timp liber se apuca sa il umple cu ceva, asta am facut si eu azi. Stateam la calculator si mi-am adus aminte de un plugin pentru blog care iti schimba aspectul paginii de autentificare si inregistrare. Am cautat plugin-ul pe Google si dupa ce l-am instalat la mine pe blog am inceput sa fac cateva “template-uri”.

Instaleaza BM Custom Login Plugin si apoi schimba poza din /wp-content/plugins/bm-custom-login/images/ cu una de aici. Simplu si usor.

pimp-wp-login-wordpress-plugin-01 pimp-wp-login-wordpress-plugin-02 pimp-wp-login-wordpress-plugin-03 pimp-wp-login-wordpress-plugin-04 pimp-wp-login-wordpress-plugin-05 pimp-wp-login-wordpress-plugin-06 pimp-wp-login-wordpress-plugin-07 pimp-wp-login-wordpress-plugin-08 pimp-wp-login-wordpress-plugin-10 pimp-wp-login-wordpress-plugin-09 pimp-wp-login-wordpress-plugin-11 pimp-wp-login-wordpress-plugin-12 pimp-wp-login-wordpress-plugin-13 pimp-wp-login-wordpress-plugin-14 pimp-wp-login-wordpress-plugin-15 pimp-wp-login-wordpress-plugin-16 pimp-wp-login-wordpress-plugin-17

2 thoughts on “Customizare formular autentificare WordPress”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.