Cuvinte dulci pe manualul de informatica

Pe a doua pagina a manualului de Informatica clsasa a IX-a stau scrise cateva randuri “inramate” intr-o inimioara rosie facuta cu pixul:

“Este tarziu si gandul imi zboara la tine si ma intreb daca ti-am atras atentia pana acum. Eu vreau sa cred ca DA, ca nu-ti sunt indiferenta, ca ma placi macar putin. Ceea ce m-a atras la tine sunt ochii si zambetul tau. Ochii iti lumineaza precum un luceafar intr-o seara plina si au o culoare asemanatoare cu cea a marii iar zambetul tau m-a vrajit pe loc de cand te-am vazut prima oara pe holul liceului, fara sa stiu ca-mi esti coleg. Despre mine ce pot sa-ti spun. Sunt o fire nebunatica, copilaroasa, sensibila si nu in ultimul rand romantica si imi place la nebunie sa ma plimb pe malul marii indiferent de timp. Acum iti voi face cateva declaratii de dragoste:

1. Daca esti trist si singur lasa-ma sa fiu prietena ta. Te voi ajuta si iti voi spune cat de mult te iubesc de fapt. Ai nevoie de mine, iar eu am nevoie de tine si am multa dragoste sa-ti daruiesc.

2. Cu aceasta declaratie imi doresc sa te scot un pic din lumea ta, sa te aduc mai aproape de mine, sa te oblig sa-mi dedici cateva din gandurile tale si sa-ti trimit un minunat sarut incarcat de emotie si dragoste.

3. Atentie acest mesaj iti va aduce bucurie si satisfactie. Prin urmare, opreste timpul si savureaza sentimentul ca exista cineva care se gandeste la tine! Cu dragoste! Cu speranta! Cu dorinta de a te strange cat mai curand in brate!

Cu aceste randuri imi inchei aceste ganduri si sper ca intr-o buna zi ma vei privi asa cum te vad eu: ca pe un print al timpurilor noastre.”

One thought on “Cuvinte dulci pe manualul de informatica”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.