Da, inca mai exista oameni

Vad tot mai des oameni suparati si dezamagiti, aud aceasi vorba ca nu mai exista “oameni” de calitate. A fi om este o calitate in ziua de astazi si tind sa le dau dreptate.. partial. Cum adica nu mai exista “oameni”? Sunt inca destui cu bun simt, respectuosi, cu mintea limpede, seriosi, etc. Dar nu ii vedeti voi.

In ziua de astazi nu se mai pune pret pe inteligenta si umor, pe respect si bun simt. Automat aceste calitati sunt stopate sau ascunse de gloata trasa la indigo. Bunatatea este considerata de multe ori o slabiciune ce trebuie exploatata. Inteligenta paleste in favoarea bunastarii financiare. Umorul de calitate este plictisitor, de ce trebuie sa gandeasca cineva o gluma? Ne rezumam la glume ce nu trebuie mestecate chiar daca sunt de o calitate inferioara.

Recomand calmarea imediata, nu exasperati. Fiti oameni si altii la randul lor isi vor arata adevarata fata. Nu cred ca este nevoie sa va invat cum sa citi un om. Atentie la mediul in care a crescut, anturajul in care se invarte, etc. Fruntea sus si bucurati-va de viata, avem o singura viata.. o singura sansa.

8 thoughts on “Da, inca mai exista oameni”

  1. pacat ca te grabesti sa tragi concluzii, nu stii ce m-a determinat sa scriu fiecare articol in parte, dar te grabesti sa ma porcaiesti la mine pe blog. nu-i frumos ce faci!

  2. arata-mi paragraful in care am scris ca nu mai exista oameni seriosi, hai ca m-ai facut curios :)) poate lenesi si delasatori, ia uita-te din nou

  3. Nu te inteleg. Ai tot articolul despre neseriozitate si tu vrei sa te scoti cumva cautand sa-ti gasesc mot a mot ceva ce n-are nici o sansa de rasturnare a situatiei creeate.

    Ce treaba are un paragraf? Te-am citat eu cuvant cu cuvant. Doar zic ca te plangi de ceva si apoi realizezi ca de fapt nu avea sens sa te plangi atat. Cam asta trebuie sa inveti tu de aici.

    Tin si eu la seriozitate si bun simt, dar nu intr-un mod atat de strict sau sever.

  4. Tu esti nebun de ala cu dubla personalitate. Scrii un articol plangandu-te ca nu mai exista oameni seriosi apoi iti raspunzi incercand sa te linistesti, convingandu-te ca totusi mai sunt si oameni seriosi pe lume. =)) Freak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.