Daca as folosi doar programe cu licenta

Cu toti stim ca in Romania, ca si in alte tari, pirateria este in floare. Toti ne’am obisnuit sa folosim programe piratate. Se descarca programul de pe internet si apoi un crack sau patch sau in cel mai fericit caz descarcam programul deja spart. Stateam azi la o gura de ciocolata calda si o tigara, in fata geamului la firma si priveam razele soarelui ce se reflectau pe zapada frumos asternuta, si ma gandeam ce m-as face daca de maine as fi nevoit sa folosesc numai programe cumparate sau freeware. Cred ca as fi destul de plafonat luand in considerare ca programele pe care le folosesc costa destul de mult sa le cumperi licenta. Probabil m-as orienta catre programe gratuite sau as folosi acel program in perioada de “gratiere” (20-30 zile) si apoi as incerca diferite chestii cu registri sau modificarea datei de la calculator ca sa prelungesc valabilitatea programului shareware sau trial.

Intodeauna au existat alternative doar ca nu multi stiu de ele. Inca nu am o lista cu programele alternative pe care le-as folosi dar m-am lovit de cateva ori de problema asta si am fost nevoit sa caut diferite alternative freeware la programele pe care le folosesc de obicei.

3 thoughts on “Daca as folosi doar programe cu licenta”

  1. e simplu 😛 iei un win cu licienta, il instalezi, faci imagine la partitie apoi insalezi programele trial 😛 cand expira…pac win din nou… pac iar trial … si tot asa 😀

    Traiasca Romanica :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.