Dansand pe un curcubeu

Agitatie multa.. muzica tare, simti bataile tobelor cum iti misca pieptul. Transpirat nu te lasi si continui sa dansezi.. pe boxa. Sufli ca un apucat in fluierul ce iti atarna la gat.. te racoresti cu apa plata rece ce zace la picioarele tale.. muzica iti mangaie sufletul si mintea. Inchizi ochii si continui sa dansezi.. euforie.

Surprinzi priviri atintite asupra ta.. persoane care iti imita miscarile si reflectoare ce te lumineaza. Nimic nu te opreste.. muzica e in sange si o simti in tot corpul cum vibreaza. Lumea se imbulzeste pe langa tine.. isi fac loc cu coatele sa treaca mai in fata.. sa vada mai bine. Cu ochii inchisi iti treci mana de pe obraz.. usor pe gat si apoi pe piept.. o opresti in zona abdomenului si iti prinzi cureaua ce iti sustine pantalonii. Iti ondulezi corpul usor.. miscari apetisante de care nu esti constient. Conturul trupului tai care se misca pe ritmul melodiilor se reflecta in ochii curiosilor.

Iti petreci mainile prin par.. nepasator dai usor din cap in stanga si in dreapta. Ritmul muzicii iti dicteaza miscarile si partile din corp ce se onduleaza incitand privirile persoanelor din jur. E asa placut.. DA!

Muzica electronica = drog!


https://www.youtube.com/watch?v=O7H0MS3n8nk

One thought on “Dansand pe un curcubeu”

  1. wow…super descrierea…si mega marfa textul…cuvintele potrivite asociate cu muzica potrivita…ce poate ieshi mai perfect de atat?…si mie imi place mult atmosfera din cluburi…dansul,culorile si efectele care sunt deobicei nelipsite din locurile unde simtzi cu adevarat k traieshti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.