De ce?!

Offf, oare de ce naiba? Este rau daca esti prea bun, iti bati capul si iti dai interesul sa faci totul bine, uneori pana la cel mai mic detaliu. Este rau daca nu iti bati capul, daca esti indiferent si daca nu dai prea multa importanta. Lasi treburile pe seama altora si tu nu dai 2 lei. Eu nu mai inteleg, cum ar trebui sa fiu ca sa fie bine?

De ce nu ma asculti atunci cand incerc sa te ajut? De ce ma respingi? De ce ma indepartezi de tine? DE CE?! Nu te inteleg, de ce naiba tot iti faci singura rau, iti sapi singura o groapa si apoi te arunci in ea, de ce? Sunt eu oare vinovat pentru aceasta subestimare permanenta in preajma mea? Crezi ca eu vreau sa fie asa? Nu uita ca sunt un simplu om de rand care uneori cugeta si gandeste mai mult decat este nevoie, “filozofeli”. Sunt facut din aceasi material ca si tine, mintea, ea ma diferentiaza de restul si tot mintea se pare ca te subjuga pe tine, involuntar!

“Ascunde-ma in dulap” si incearca sa ma asezi printre arhivele mintii, ale dorintei. Nu am fost, nu sunt si nici nu stiu daca voi fi al tau (mintea ta, actiunile tale + timpul vor raspunde la multe intrebari, pe parcurs).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.