De ce barbatii sunt atrasi de sanii mari?

Americanii sunt pe primul loc la capitolul “imi ploua in gura la vederea unei perechi de sani mari”. Toti barbatii au o slabiciune pentru sanii mari, cat de mari depinde de fiecare si gusturile lui asa cum femeile au o slabiciune pentru fundurile barbatilor.. mic mic sau mediu.. fundul unui barbat este sexy.. macar pentru o femeie. Carcotasii se vor prapadii pe jos de ras dar putin conteaza asta.. stiu ce vorbesc si voi ati vazut asta in viata de zi cu zi deci nu aberez.

Majoritatea sanilor mari sunt lasati.. doar printr’un decolteu destul de indraznet ei capata o forma incitanta. Formele voluptoase si rotunjite intodeauna au fost atractive indiferent de epoca sau era, bagaj de cunostinte sau rasa. In gene (ADN) ne sta scris ca femeia cu sani mari poate alapta bine progenitura si in acelasi timp poate oferi placere la atingere in pat.. sau supt.

Asa ca uitati’va mai bine la o tipa care are decolteul indraznet.. sub acele forme rotunjite se pot ascunde niste sani care ajung pana la buric.

2 thoughts on “De ce barbatii sunt atrasi de sanii mari?”

  1. dude,inca nu s-a descoperit nici o gena iubitorilor de sani mari…cel putin nu la homo sapiens sapiens….poate la homo erectus imbecilus !
    si partea cu fundurile barbatilor…there are more sizes than “mic mic” si “mediu”..you should know better;))
    te gandeai la bunica cand ai scris postul asta?:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.