De ce este bun sex-ul

Sa presupunem ca ai un/o parter/a care este greu de convins ca “bagatul lemnului in soba” este o necesitate si nu este firesc sa duci o munca de convingere pentru ceva normal la fel ca mancatul si vorbitul. Tie iti explodeaza ochii in orbite de pofta dar nu ai cu cine. Mai presaram si putina inteligenta in relatie si poti sa ii aduci cateva argumente bune partenerului/ei ca sa il/o motivezi ca sex-ul este bun.

– Corpul uman este dotat cu o glanda care “receptioneaza” sau “emana” feromoni in timpul actului sexual. Feromonii = o substanta ce atrage partenerul/a. Aceasta substanta iti poate “imbata” partenerul/a.

– Testele stiintifice spun ca atunci cand o femeie face sex in organismul ei se elibereaza o cantitate dubla de estrogen (hormon) care ajuta la intarirea firelor de par si pielea devine mai catifelata.

– Sexul este cel mai inofensiv si sigur tranchilizant din lume. Este de 10 ori mai eficient in comparatie cu Valium-ul.

– Saruturile zilnice te tin departe de dentist. Sarutul stimuleaza glandele salivare sa elibereze saliva care ajuta la curatarea dintilor si la scaderea aciditatii din gura care poate provoca afectiuni la nivelul gingiilor sau chiar a smaltului dintilor.

– Sexul gentil ajuta la combaterea/prevenirea eruptiilor pe piele. Transpiratia deschide porii pielii si astfel ea poate “respira”.

– Sexul te ajuta sa arzi acele calorii acumulate la cina romantica de mai devreme.

– Sexul este unul dintre cele mai sigure modalitati de a face sport si accesibil oricui. In timpul actului sexual ti se intind aproape toti muschii din corp si este mult mai placut si mai lejer decat 15 ture de bazin de inot sau ocolirea stadionului. Sa nu uitam de adidasi.. nu ai nevoie de ei.

– Sexul te ajuta sa scapi de depresii usoare. Tensiunea arteriala ti se echilibreaza si orgasmul iti confera o stare de implinire si fericire.

Totusi daca inteligenta nu exista in relatie poti incerca metode clasice bazate pe violenta si durere fizica intentionata. 🙂

25 thoughts on “De ce este bun sex-ul”

  1. apropo, ce urasc cuvintele astea din DEX, cica “hmm…ce e o nimfomana? ia sa vad…femeie care sufera de nimfomanie…da mersi, esti genial dictionarule”

  2. DEX:
    nimfomana – femeie care sufera de nimfomanie
    NIMFOMANÍE s.f. (Med.) Dorinţa irezistibilă şi insaţiabilă pentru actul sexual la femei sau la animalele femele; estromanie; metromanie (2) [în DN]; satiriazis. [Gen. -iei. /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.