De ce se complica totul uneori?

Sa ma lamureasca si pe mine cineva ca eu nu stiu ce sa mai cred. Ma irita sa port o discutie cu cineva si cand intreb ceva acea persoana se face ca ploua, nu raspunde sau schimba subiectul. E chiar atat de greu sa raspunzi cu “da, “nu”, “nu vreau sa iti spun”, “nu e treaba ta”, “esti cam indiscret”? Din ce am vorbit cu persoanele care ma cunosc si m-au intalnit live.. par genul de om care nu intelege unele chestii? Par absurd si incapabil sa inteleg cand cineva nu vrea sa aflu ceva? Par genul de om care nu stie ce e aia intimitate si viata personala? C’mon. Ce solutie exista pentru genul asta de oameni ce se blocheaza sau refuza cu incapatanare sa raspunda la niste intrebari banale sau normale? mie asa mi se par. Nu pun intrebari deranjante si incomode iar daca acea persoana se simte “atacata” si spatiul personal ii este violat imi poate spune verde in fata ca am trecut limita si eu ma voi resemna sau voi incerca o alta abordare a problemei.

Teoretic exista o solutie pentru orice, practic iti trebuie MULTA rabdare si nervi de fier + orgoliu minim. Dar oare merita sa te lupti cu morile de vand?

13 thoughts on “De ce se complica totul uneori?”

 1. Cum de n-a comentat nici o fata.
  Da, asa suntem noi, credem ca daca pastram o tenta de mister sau facem pe rusinoasele suntem mai interesante.
  De fapt intr-o oarecare masura suntem penibile…asta ori o realizam mai tarziu…ori niciodata.

 2. my love for you remains untouched, don’t worry, i’m here :))
  Contrazic tot ce e mai sus :P, esti ok. Se inseala in privinta ta, si nici macar nu te cunosc in real.

 3. In primul rand “mori de VANT” …. in al doilea rand marfa ca ai schimabt designul. Ca despre problema ta … mosule daca este vorba despre o tipa si atunci cand intrebi ceva se face ca ploua motivele ar fi: probleme cu intimitatea, incearca sa fie interesanta (cum a spus hybrid4u), nu vrea, nu crede ca vrea, nu stie ce se intampla daca iti spune, nu vrea sa pirada controlul si ramane ea jumatea misterioasa, nu are nici un fel de interes pentru intrebari, nu are nici un fel de interes pentru tine si deasta nu raspunde la intrebari, nu ii pasa, nu te asculta, nu are chef sa vorbeasca cu tine, nu vrea sa purtati genul ala de discutie …. ETC pot ajunge la 3423423532 de motive ; daca este tip … si il intrebi ceva si nu raspude … e beat .. sau doarme. That’s it !

 4. un om, cand evita sa raspund la intrebari, doar face pe interesantul, crezand ca asa iti capteaza mai mult timp atentia.

  it’s a girl thing.

  respira.
  you used to have patience.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.