De ce se gandesc atat de des la sex barbatii

Mi s-a zis de cateva ori ca sunt barbat deci e normal sa ma gandesc foarte mult la sex. Sunt barbat deci din start sunt catalogat ca nefiind de incredere. Dar de ce se gandeste atat de des la sex barbatul? pentru ca simplifica in mintea lui treburile? pentru ca nu isi ingreuneaza existenta cu ganduri nefolositoare asa cum fac femeile? pentru ca se multumeste de multe ori doar cu o felatie? pentru ca simte nevoia de dominare a femeii? o mie si una de intrebari.

Eu zic ca barbatul se gandeste la sex cand este atras de femeie, de o EA. Ori ca au ceva amintiri placute impreuna sau deabia s-au cunoscut.. barbatul daca o place o si doreste la pat.. adica dorinta vine de la sine. Sa nu imi spuneti ca v’ati gandit la sex cand stateati de vorba cu o profesoara batrana sau o vecina care nu este pe gustul vostru. De ce a ajuns aceasta dorinta primordiala sa fie atat de criticata si barbatul pus la colt doar pentru ca nu isi ascunde poftele asa cum fac majoritatea femeilor? Femeile se gandesc si ele la sex, dar nu atat de mult ca barbatii pentru ca in mintea lor se invart multe ganduri si cu greu cedeaza din diferite motive: sa nu fie catalogata sau etichetata gresit, eventuale remuscari, frica de necunoscut, si multe alte motive care o imping sa isi stopeze iesirile si poftele carnale.

Asa ca nu mai strambati atat din nas ca noi barbatii ne gandim numai la sex, si voi aveti o vina in asta.. va place sa fiti admirate si sa va expuneti parti din corp. De ce? stim cu toti..

4 thoughts on “De ce se gandesc atat de des la sex barbatii”

  1. probabil ca femeile se gandesc mai mult la sex, dar noi macar nu alergam dupa fiecare persoana de sex opus care ne atrage sa-l bagam in pat. voi in schimb nu putetzi avea o discutzie cu o femeie care va place fara sa o dezbracatzi mental shi sa va ganditzi cum ar fi sa avetzi un pat la indemana. e atat de mult de discutat pe tema asta… dar… doar ce m-am trezit 😀

  2. Defapt raspunsul cel mai bun, care ar trebui sa-l stie toate femeile si sa taca odata din gura, este unul chimic: barbatul produce de 8 pana la 10 ori mai mult testosteron, hormon ce joaca un rol important in sanatate si in functia sexuala. Ma gandeam sa scriu un articol despre asta…ma mai gandesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.