De ce trebuie sa fie atat de complicat?

Maine imi voi implanta un cititor de ganduri. In felul asta imi va fi mai usor sa stiu ce trebuie sa fac fara a-mi fi teama de esec, fara a-mi fi teama sa pic intr-un moment nepotrivit, fara a-mi fi teama ca voi fi inteles gresit, fara a-mi fi teama sa nu agravez situatia, etc. A face rau este usor, nu iti trebuie prea multa minte, nu trebuie sa cunosti oamenii si comportamentul lor. Eh, incearca sa faci un lucru bun si ai sa vezi cat de dificil este. Unii oameni nu stiu ca au nevoie de ajutor, altii nu stiu sa ceara, altii nu vor sa ceara, altii nu stiu ca ii poti ajuta, altii traiesc cu ideea ca vor trebui sa plateasca pentru ajutorul primit.

Recunosc, sunt sceptic cand vine vorba de oameni (in special persoanele noi) si intodeauna am avut rezerve. Am preferat sa ma conving singur daca ceea ce zice acea persoana este adevarat sau minte. M-am saturat sa ma incred in cateva vorbe si apoi sa aflu ca eram mintit cu nerusinare profitandu-se de bunatatea mea. Daca sunt bun, simtit si tolerant nu inseamna ca trebuie sa profiti de mine (fara acordul meu), nu inseamna ca sunt naiv, nu inseamna ca nu cunosc oamenii si ii pot citi dupa cateva intalniri.

PS. cand nu stiu in ce ape ma scald tind sa devin agitat si sa caut raspunsuri grabind treburile sau dand cu stangul in drept.

9 thoughts on “De ce trebuie sa fie atat de complicat?”

 1. Relex bro! Viata e scurta si merita savurata pana la ultima picatura. Cu bune si cu rele. Asa ca nu te grabi, asteapta si devoreaza situatia, vezi cum curg lucrurile de la sine. Fii doar un privitor :).

 2. Nu ai nevoie de cititor de ganduri. Lucrurile ar trebui sa vina de la sine intre doi oameni care au ce sa vorbeasca….
  Apropo, nu am mai avut probleme cu netul, mersi >:D<

 3. Lol ba! Ce-ai patit ai stat prea mult la soare? ๐Ÿ™‚
  Toti oamenii mareti isi povestesc cu drag esecurile si prostiile facute. Oamenii mici n-au ce povesti.

  Daca oamenii s-ar intelege din prima ar insemna ca gandesc lafel, ca sunt niste robotei. Daca crezi ca esti inteles gresit mai explici odata si inca odata si inca odata.

  Facerea de bine e futere de mama. ๐Ÿ™‚ Depinde cat de masochist esti. Oricum daca ai facut un bine te simti de milioane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.