Despre

Primele articole au “vazut lumina soarelui” undeva prin 2006, atunci cand incepusem sa cochetez cu ideea de blog. Desigur, la inceput era mai mult o joaca, ceva temporar. Timpul a trecut si am inceput sa acord din ce in ce mai multa atentie blog-ului. Initial un prieten cunoscut pe mIRC s-a oferit sa-mi gazduiasca blog-ul. Am uitat ce plaforma foloseam, dar sigur nu era WordPress. Dupa cateva luni, cand lucram deja la o firma de telecomunicatii din Constanta, un coleg de la tehnic s-a oferit sa-mi creeze un subdomeniu la domeniul firmei unde sa imi mut blog-ul. De atunci am inceput sa folosesc platforma de blogging WordPress.

Dupa vreo 2 ani am trecut pe propriul domeniu, tin minte ca eram tare mandru sa am propria bucatica dintr-un server si sa pot face ce vreau. Am ramas pe acel domeniu ani la rand pana am decis la un moment dat sa ma opresc din scris. Uite ca am revenit cu un domeniu nou, deja este a 4-a “schimbare la fata” si de data asta am hotarat sa fie ceva simplu: ddumi.ro. Cred ca intr-o zi ma voi ocupa sa caut prin backup-urile vechi cateva print screen-uri ca sa va arat cum a evoluat acest blog.

Acest blog este printre cele mai vechi din orasul Constanta, poate si din tara. De-a lungul timpului am scris aproximativ 1800 de articole, dar am hotarat sa fac putina curatenie inainte de relansare. Au ramas aproximativ 1200 de articole, multe dintre ele am fost nevoit sa le elimin pentru ca nu mai sunt relevante ori informatia nu mai exista pe internet (clipuri video, melodii embed-uite si website-uri). Ce rost are sa citesti un articol fara materia prima disponibila spre vizualizare?

Am organizat sau am fost implicat la cateva intalniri si am participat la majoritatea blog meet-uri constantene, mai jos este o lista cu toate articolele scrise despre acest subiect. Am invatat multe din interactiunea cu ceilalti bloggeri, uneori au fost conflicte marunte sau am legat prietenii de durata.

Constanta Blog Meet editia a 2-a (rezumat)

Constanta Blog Meet III

Constanta Blog Meet III – Rezumat

Cum se organizeaza un blog meet

Blog Meet 4 – Constanta

Blog Meet 5 – alegerea datei

Blog Meet 5 – Prezenta

Blog Meet 5 – ultimele detalii

S-a terminat si Blog Meet 5

Constanta Blog Meet 6

Blog Meet 6 – ultimele detalii

Gata si cu Blog Meet 6

Constanta Blog Meet 7 – de Paste

Blog Meet 7 (poze + review)

Constanta Blog Meet 8

Blog Meet 8 – ultimele detalii

Constanta Blog Meet 8 – Review

Constanta Blog Meet 10

Constanta Blog Meet 10 (review)

Constanta Blog Meet 11 (editie caritabila)

Constanta Blog Meet 12

Constanta Blog Meet 12 (poze)

Constanta Blog Meet 13

Un alt subiect longeviv a fost achizitia apartamentului de pe strada Baba Novac, un proiect demarat de primaria Constanta sub numele “Locuinte ieftine pentru tineri”. Totul a inceput cu o stire in presa, familia a fost cea care m-a sustinut sa depun dosarul la primarie. Practic primaria a pus la dispozitie catorva firme constructoare terenul si utilitatile iar viitoriilor locatari ramanandu-le sa plateasca doar constructia blocului. Din primele calcule tin minte ca puteai cumpara un apartament cu doua camere, nou, la jumatate din pretiul pietei. Desigur, acest lucru se intampla inainte de 2008 si criza economica. Chiar si asa, am reusit sa cumpar un apartament nou, intr-un bloc nou, intr-un cartier nou de vile si in plina expansiune la un pret bun.

Pagina in curs de actualizare.