Despre relatii

De la ura pana la iubire pentru o persoana nu e cale lunga.. si invers, e o vorba. Stai si te intrebi de ce naiba nu poti sa scapi de atractia pe care o ai pentru o persoana desi se poarta ca naiba cu tine.. si tu il/o placi.. poate a devenit si o obsesie. Dar stiai ca “combustibilul” ce iti alimenteaza atractia asta nebuna pentru acea persoana este ignoranta lui/ei? daca ti’ar da apa la moara si te’ar place si el/ea.. ar fi probabil o perioada de vis pana la un punct cand totul se duce de rapa, apare monotonia, obisnuinta.. totul se face de dragul inertiei. Si nu am zis ca e din cauza ta sau a lui.. e din cauza voastra. Sunt sigur ca fiecare a trecut prin aceste doua tipuri, daca pot sa le zic asa, de intamplari. E aiurea cand placi pe cineva foarte mult si acea persoana nu da doi bani pe tine.. si tu mori de ciuda, vorbesc din experienta.. din ambele tabere. Si ai admiratori/e pe langa tine care vor o relatie cu tine.. dar tu esti prea orb/oarba ca sa ii vezi.. il/o vrei numai pe el/ea. Sunt anumite persoana care stiu la ce ma refer aici.. cunoscuti.

Solutia? cred ca o discutie dezghetata pe tema asta cu acea persoana nu strica.. sa puneti cap la cap cateva chestii si sa incercati amandoi sa scapati de “problema”. Mdapz.. stiu! zeii/zanele care culeg laurii si aprecierile sunt prea ocupati pentru o discutie banala cu o persoana care sufera pt ei/ele.. asa ca esti nevoit/a sa gasesti o metoda singur/a si sa scapi de durere si bataia asta de cap inutila. Fa ceva! nu sta ca gheorghe in popusoi.

Dimineata asta m’am trezit foarte bine, afara e ceata si usor racoare.. o dimineata frumoasa fara soare. M’am intalnit, intamplator, in ultimul timp cu doua persoane.. cunostinte mai vechi, ca altfel nu stiu cum sa le zic, care parca nu ma cunosteau.. mi’au aruncat un “buna, hello” acolo in vant si si’au mutat privirea in fata de parca eram vecinul stresant de la etajul 5 care e libidinos.. o persoana lipicioasa pe care toti il evita. Aiurea..

Dar ce dracu nu e aiurea pe lumea asta? nu poti sa fi pe placul tuturor.. si nici macar pentru partenerul de viata (prieten/a, iubit/a). De ce zic asta? pentru ca oamenii se sucesc.. acum zic ceva si a doua zi sau peste o saptamana zic altceva.. plus ca intervin si starile de spirit si anturajul. O relatie ca sa mearga bine.. se fac compromisuri din ambele parti sau relatia e doar asa de flori de mar (obisnuita).

Cine stie.. a inteles unde bat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.