Dezamagit

Azi mi s-a confirmat ca poti sa stai langa o persoana si 10 ani si sa nu stii totul despre acea persoana, poti sa te vezi zilnic cu acea persoana si dupa 10 ani sa afli unele chestii. Si poti sa razi si sa zambesti langa acea persoana, poti sa plangi cu acea persoana si sa te imbratiseze cand iti este greu.. iar dupa 10 ani sa afli de la mai multe persoane ca de fapt acea persoana cu care ti’ai pierdut ultimii 10 ani nu te suporta, din anumite motive nedeslusite inca.. sta cu tine si se preface ca este o parte din micul tau univers, un perete din cetatea unde te retragi cand esti trist si impuns din toate directiile de necazurile vietii. Urasc prefacutii si urasc situatiile de genul asta, si nu e prima data cand aflu de cineva ca in fata imi zambea larg si pe la spate ma facea albie de porci.

Si pentru ca nu era problema destul de deep, s-a mai gasit si unu sa ma jigneasca pentru ca am zis un adevar in legatura cu romanii ca put si sunt nespalati.. a avut si el ocazia sa ma jigneasca fara sa imi dau seama cica cine e (nickname Nu Conteaza!). Da mai omule stiu cine esti..

5 thoughts on “Dezamagit”

  1. nasol cand se intampla faze dastea… da eu am invatzat sa-i ignor… e cel mai bine… doare cel mai tare 😀 itzi propun sa faci la fel sa vezi ca tzie o sa-tzi fie bine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.