Diferenta dintre busy si avaliable pe Y! Messenger

De cativa ani de zile de cand folosesc Yahoo Messenger la status tot timpul am busy. Multi nu au inteles de ce pun busy daca eu sunt la calculator si raspund prompt. Am motivele mele de ce pun busy, sunt momente cand plec de la calculator. Asa m-am obisnuit, am acelasi status indiferent de ce fac: mananc, fumez, dorm sau ma spal. Pur si simplu pun busy de la inceput si cine are rabdare o sa ii raspund.

Zilele trecute vorbeam la telefon si am raspuns cu intarziere unei persoane care se astepta sa raspund prompt. Dupa 4 minute mi-a zis “pa pa”. Eram ceva de genul WTF?! Saptamana trecuta m-am certat cu cineva din acelasi motiv, am raspuns cu intarziere la un mesaj. Asa ca oameni buni obisnuiti-va cu ideea ca mai am si altceva de facut si uneori raspuns mai greu.

Multumesc pentru intelegere.

17 thoughts on “Diferenta dintre busy si avaliable pe Y! Messenger”

  1. salut barbate.vezi ca te`am pus in blogroll.ma cam mancau degetele si creierul si am zis sa ma pun iar pe scris.ne citim…

  2. Nu. Ideea e ca tu te miri de reactiile unor oameni mult mai justificate decat motivatia ta. E mai simplu sa eviti ceea ce te deranjeaza, mai ales ca iti sta in putere.Pentru ceilalti e mai dificil sa ghiceasca exact in ce pozitie esti la momentul respectiv : Busy- dar la calculator, Busy-dar plecat pana la magazin, Busy-sub dus etc.
    You got my point. 😀

  3. Ok. Nu discutam de plecatul ptr 10 minute ci de ala pentru mai mult timp. Anyway.. ai putea sa schimbi lejer statusul in predefinitul Not at My Desk sau Stepped Out ca-i mai simplu decat sa te pui te tastat statusuri de explicatii. Si nu s-ar mai supara nimeni pe tine 😛

  4. Cand esti ocupat dar esti totusi la calculator inteleg.. Dar cand pleci de acasa de ce pisici nu iesi de pe mess ? Un ctrl+d e simplu… Si e toata lumea fericita! Asa cum mai stie cel din lista ta daca esti sau nu, daca ii dai ignore sau doar ai iesit din camera, daca nu vrei sa-i vorbesti sau pur si simplu n-ai primit mesajul ?

  5. exista un plug-in care trimite automat un mesaj in cazul in care nu esti la PC. am uitat cum il cheama.
    Eu nu il folosesc, dar cam am de a face cu el uneori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.