DIY – joben (a doua parte)

Ieri am inceput sa confectionez un joben din carton pentru o petrecere. Prima parte o gasiti aici. Ieri am construit baza si astazi m-am ocupat de exterior. Initial am vrut sa il acopar cu material negru ca sa arate “ca la carte”, dar am realizat ca timpul investit este prea mare pentru un obiect pe care il voi arunca peste cateva zile. Pana la urma am folosit hartie neagra, am avut cateva coli A3 cumparate de la Arexim (2 lei bucata).

Pentru acoperirea joben-ului cu hartie am folosit cleme, benzi de cauciuc si lipici lichid. A fost o provocare, recunosc. Dar rezultatul este satisfacator.. vorbeste perfectionistul din mine. Pentru prima incercare eu zic ca a iesit bine si am invatat cateva lectii despre fabricarea unei palarii. Ei bine, nu in adevaratul sens al cuvantului, dar pe viitor probabil o sa fac si alte palarii pentru alte evenimente.

In pozele de mai jos se observa o banda colorata la baza “tubului” si un cerc deasupra joben-ului. Am vazut in poze cum arata un joben adevarat si am incercat sa imit unul cat mai bine. Cine-i urmatorul care vrea sa incerce? 🙂

diy-joben-a-doua-parte-01 diy-joben-a-doua-parte-02 diy-joben-a-doua-parte-03 diy-joben-a-doua-parte-04

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.