Doua tipuri de relatii

Cati oameni pe pamantul asta.. atatea tipuri de relatii, dar astazi vreau sa vorbesc despre doua tipuri.. recent aparute sau redescoperite.. numarul adeptilor este intr’o usoara crestere (parerea mea..).

SEX BUDDY

Te’ai saturat de obligatii? te’ai saturat sa depinzi de cineva sau cineva sa depinda de tine? ei bine.. genul asta de relatie cred ca este pe gustul tau.. o relatie fara obligatii. Va cunoasteti.. trecut, prezent si viitor.. comunicati des.. va intalniti des.. o faceti des sau in functie de posibilitati. Va cunoasteti prietenii apropiati, va depanati amintiri, socializati in grupuri diferite.. ce sa mai.. o adevarata relatie dar fara obligatii. Fara stresuri gen: “- Nu mi’ai luat cadou de ziua mea..” sau “- Iar ai iesit cu baietii la o bere in loc sa ne vedem si noi si sa mai vorbim..”. Acest gen de relate iti confera acea senzatie de libertate si esti constient ca nu trebuie sa ii fi fidel/a.. pentru ca oricum voi2 ramaneti la fel orice s’ar intampla. Atentie totusi.. este posibil ca unu din voi sa puna suflet sau sa gandeasca mai deep decat celalalt si va strica echilibrul relatiei. E o relatie in care fiecare este independent sa faca ce vrea.. dar cand sunteti impreuna sunteti unul pentru celalalt.

SEX BODY

Genul asta de relatie.. este menit sa iti satisfaca pofta de sex.. placeri carnale si dorinte.. fantezii ascunse pe care le tii doar pentru acea persoana in care ai incredere ca nu te va privi ciudat cand te vei exterioriza. Zilnic acumulam energie sexuala de care trebuie sa scapam pentru a ne putea concentra asupra obligatiilor zilnice.. indatoriri. Trecut, prezent si viitor? prieteni? confident? neahhhh.. totul se bazeaza numai pe sex si satisfacere personala. Fara sentimente.. fara obligatii. Sex si placere.. atat.

One thought on “Doua tipuri de relatii”

  1. Cred ca de asta am si eu nevoie, de o sex buddy…daca stii pe cineva sa ma anunti. Ca mine sa fie cineva stiu ca exista sanse putine, deci sunt sanse putine sa suport pe cineva o perioada mai lunga de timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.