Dozator apa de birou

Ma bate gandul sa-mi cumpar un dozator de apa, dar nu unul mare ci unul de birou ca in poza de mai jos. Ca pret am vazut ca sunt in jur de 200 de lei, pentru bidon se poate face un contract cu o firma care vin si ti le schimba (19 litri = 18 lei), consuma intre 100-500 kw pe ora (cred), in functie de apa consumata (rece sau calda).

Intrebarea mea este daca merita luat unul si ce marci ati folosit/recomandati. Nu vreau sa fac contract cu vreo firma care mi-l inchiriaza. Aparatul vreau sa-l cumpar, dar nu stiu inca ce costuri implica un astfel de aparat pe langa apa si curentul consumate. Sigur trebuie curatata instalatia, are un rezervor mic sau serpentine unde incalzeste apa sau o raceste. Eu am apa calcaroasa, poate foarte calcaroasa.

8 thoughts on “Dozator apa de birou”

 1. Salut !
  Iti fac o propunere ! Daca esti din Bucuresti sau Ilfov, iti pot dovedi “calitatea” apei la bidon ! Orice bidon ! Ma ocup cu teste de apa si vanzari de filtre si purificatoare de apa si pe langa parerea mea, 3 laboratoare diferite de testare a apei mi-au dat verdictul despre apa din bidoane ! – impura, infestata !
  Plus ca un astfel de aparat este o investitie cheap din foarte multe punte de vedere . Nu arata frumos, nu purifica apa, si te costa sa cumperi apa .
  Ceea ce iti doresti defapt, este un sistem de purificare ce se monteaza sub chiuveta si iti va asigura ZILNIC 200 de litri de apa fara sa platesti bidoane si transport !
  A, am uitat sa precizez . Apa va fi pura fizic, chimic si microbiologic !

  0720.50.45.83 – Vlad

 2. Da, ma …trebuie sa ii dau dreptate Ionutului aici. Am baut si eu apa de la asta. Apa cu filtru, si se merita. Stiu ca nu prea are sens sa spui ca apa are un gust mai bun, dar tinand ca stiti cum este apa aici in cta, cu filtru chiar are un gust mai bun – adica nu are gust de clor, calcar, rugina etc

 3. Eram sigur ca intervine Ionut cu filtrul sau 🙂 Citeste-i articolul despre cat de mult s-a murdarit filtrul ala, poate o sa te convinga.

 4. De ce nu vrei să-ți iei un filtru să nu-ți mai bați capul cu schimbat apă & co.

  E puțin mai scump (cred că pleacă de la 6-700 lei unul) dar merită toți banii. Filtrele de schimb costă 100 lei și le schimbi o dată la 6 luni (+/- în functie de cât de curată ți-e apa la robinet).

  Curăță tot. De la calcar și culoare până la miros și gust de clor.

 5. Buna achizitie. Eu am acasa unul de aproape 2 ani.. singura problema a fost de la un butoi prins prost si atunci s`o scurs apa din el…dar l`am schimbat si totul o revenit la normal… in rest sunt foarte multumita. firma.. hmm. pe el scrie : RM. (nu l`am cumparat eu)

 6. Am avut eu la birou exact ca ala. S-a stricat sistemul de prindere de la butoi si era apa peste tot. Asa ca puneam apa de la robinet. Iti recomand de la Fantana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.