Dupa Craciun

Candva imi scriam aproape toate gandurile pe blog, eram o carte deschisa si blogul era un manual de “utilizare”. Am realizat mai tarziu, trecand printr-o perioada aiurea, ca impartasirea ofurilor nu ma ajuta prea mult. Uneori chiar ma enervam.. dar mai sunt momente cand afisez o mica parte din viata mea si ce e in mintea mea, nu intrebati de ce.

Anul asta de sarbatori am simtit ca totul incepe sa se lumineze, pregatirile inainte de Craciun si seara de Craciun au fost pline de umor si voie buna. Parca totul stralucea si tensiunea dintre cunoscuti disparuse. Seara de Craciun am ales sa o petrec in familie alaturi de rude asa cum nu am mai facuto de mult. Timpul trece si de la an la an schimbarile sunt din ce in ce mai pronuntate. Glumele incep sa aiba un sens, masa impreuna cu rudele incepe sa aibe un sens si toate chestile astea familiale capata un sens nou in mintea mea. Am primit si am dat cadouri pe masura, mi-am facut membrii familiei fericiti asa cum m-au facut si ei pe mine. Nu am mai fost asaltat de zeci de sms-uri cu mesaje copiate de pe internet, mai bine.. totul capatase o forma falsa de afectiune si toti se intreceau in mesaje care mai de care mai pompoase.

Atunci cand te multumesti si incepi sa apreciezi ceea ce ai si ceea ce primesti, totul se vede altfel. Chiar si tu incepi sa arati altfel..

3 thoughts on “Dupa Craciun”

  1. Pffff…trebuia sa descoperi Craciunul in familie mai demult…dar nu-i nimik ..niciodata nu e prea tarziu…:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.