Fericire pe tava

Poate sunt trist. Gandesc prea mult si am remuscari si nu stiu daca ceea ce am facut a fost bine sau nu. Omul prin natura lui, aspira intodeauna la ceva mai bun, mai mult.. asa ne-am dezvoltat si am ajuns ceea ce suntem acum. Si chiar daca omul a avut tot ce a vrut sau tot ce si-a dorit.. tot nu este multumit. In subconstientul lui isi doreste mai mult sau ceva mai bun, de accea ajunge sa dea cu piciorul sansei pe care o are si sa isi puna “paie aprinse pe cap”. Daca partenerul/a este asa cum iti doreai si cum visai, si te poarta in puf si printre nori.. ajungi la un moment dat sa iti doresti mai mult.. sa nutresti la acea sclipire. Dar nu vine.. acea sclipire vine cand te astepti mai putin si de la cine te astepti mai putin. Zic asta din propria experienta, am fost in ambele tabere. Daca nu ar exista aceasta “regula” nu ai mai iubii de 3 ori, nu ai mai insela de 10 ori si nu ai mai suferii de 5 ori in toata viata. Cand primesti totul pe tava, mai devreme sau mai tarziu vei ajunge sa faci totul din rutina.. daca partenerul/a iti ofera totul dintr’o data.. se duce acel entuziasm.. acea dorinta aprinsa si acel farmec. Intodeauna intre 2 persoane este o cantitate epuizabila de energie care daca este consumata repede.. relatia devine ceva normal, rutina.. de zi cu zi. Am oferit si am primit (in ambele tabere) totul pe tava si.. unde am ajuns? s-a terminat totul si am fost nevoit sa o iau de la zero.

E super aiurea in unele momente pentru ca nu stii cum sa faci ca sa fie totul oke, daca faci asa este posibil sa interpreteze asa, dar daca fac asa este posibil sa se supere.. hmm.. dar daca nu fac asa o sa zica ca sunt asa. Intrebari peste intrebari.. pana la urma trebuie sa fii tu (cu calitatile si defectele de rigoare).. si cine te va place va sta alaturi de tine. Prea multa fericire si perfectiune dintr-o data strica.. m-am convins.

Ce lectie am invatat? intr’o relatie sa incerci sa dozezi regulat fericire.. nu te arunca cu capul in fata, step by step.. si astfel relatia o sa dureze.

Desigur eu generalizez, dar din experienta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.