Fostul meu cosmar.. actuala ta iubire

Intrebare intrebatoare: daca ar exista un website (baza de date) unde ai putea sa iti scrii parerea in legatura cu o persoana (ex prieten/a – iubit/a) ce ai face? De ce intreb asta? pentru ca dupa o perioada de timp petrecuta cu o persoana ajungi sa iti faci o idee despre ce fel de om este.. ce apucaturi si gesturi are. Poti sa razi dar exista un website de genul asta in engleza care este destul de popular.

Ideea e simpla: ai cunoscut pe cineva nou si daca vrei sa vezi ce parere au alte persoane care au fost intr’o relatia cu actualul/a din cateva clickuri poti sa aflii cam de ce e in stare, daca inseala, daca bea si multe alte detalii de genul. Pun pariu ca fiecare detine ceva informatii ce trebuiesc stiute pentru cel putin 3 persoane.

15 thoughts on “Fostul meu cosmar.. actuala ta iubire”

 1. corect. cel si cel mai bine: profiti din plin si nu intri pe site decat dupa ce te desparti de ea si subscrii si tu :))

 2. Aiurea. Sa presupunem ca ai cunoscut o fata, ai iesit de cateva ori, te-ai inragostit de ea, va intelegeti bine, s.a.m.d. Si intri pe respectivul site sa vezi ce parere au anteriorii ei prieteni despre ea. Si sa vezi ca unu zice ca ii placea la ea cum ***** **** (nu cred ca e nevoie sa fiu mai explicit) si inca vreo 5 care il aproba. Ce faci in cazul asta?

 3. Nu sunt deacord cu barfa despre foste/fosti deoarece multi oameni nu pot fi nici 1% obiectivi ca sa nu mai zic ca sunt inapti de a se autoevalua.
  Si asa te faci cu un site unde sunt 99% gogomanii inventate pe moment pe motiv de razbunare.

  Plus de asta, atunci cand o fosta te suna sa te scoata la o cafea ca s-a certat cu sotu si vrea sa se relax … poti sa-ti faci o idee despre cat de reusita sau nu a fost relatia.

 4. Păi şi vrei ca viitoarea/viitoarele să ştie părerea fostelor tale? :)) Păi în ritmul ăsta o să ajungi în baston căutând…

 5. Iţi dai seama ce impact ar avea un site de genul ăsta? Hi5 ar fii mic copil. Massuri de genul “Daţi şi voi un comment bun vă rog…”

  In altă oridine de idei, părerea mea despre o persoană nu poate concura cu nici o altă părere a unor terţe personaje. Părerea este personală şi trebuie clădită pe interacţiunea ta cu “subiectul” nu a altuia.

 6. Mă băieţi, reveniţi-vă! Cum ar fi să ieşi cu cineva despre care citeşti că e cea mai naşpa persoana care există şi totuşi tu să o vezi ca pe “the love of your life”?
  Iar dacă, ddumi, ai citi despre tine o părere negativă a vreunei foste, o chestie care ţie ţi se pare f normală în comportamentul tău, vei lua vreo “măsură”?
  Sorry dacă am fost incoerentă. 😀

 7. si totusi nu cred ca nu te-ar interesa sa stii ce parere ai lasat fostelor iubite 🙂

  1) Nu cred că mai are vreo importanţă ce păreri am lăsat în urmă. De cele mai multe ori, aveau păreri de rău 😀
  2) Crezi că m-ar ajuta cu ceva?

 8. Este aiurea, pentru că ce crezi tu despre o persoană poate fi foarte subiectiv. Dacă ţie ţi se pare că este o persoană dificilă (sau nebună, sau urâtă, etc), nu este neapărat aşa. 🙂

 9. Este aiurea, pentru că ce crezi tu despre o persoană poate fi foarte subiectiv. De exemplu, dacă tu, ca om îi demonstrezi că eşti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.