Ganduri amare

Anul asta am de intampinat doua praguri importante. Momentan sunt doar doua: carnetul de conducere si licenta la facultate. Cunoscutii stiu ca nu prea sunt in apele mele in ultimul timp. Cred ca am si de ce, mai grav este ca nu pot controla in totalitate aceste “cauze”. Momentan ma multumesc cu ce am desi as vrea mai mult. Sunt momente cand simt ca viata trece pe langa mine si eu raman pe loc. Intodeauna a existat un echilibru doar ca pana acum nu mi-am dat seama de el. Si stau si vegetez in asteptarea verii cand imi vine randul sa dau ce e mai bun din mine si sa trec de al doilea prag. Stii senzatia aia cand ai parca “o piatra pe inima”? ei.. asa e si la mine cu pragurile astea doua. As face cateva schimbari in viata mea de pe acum dar.. nu. Imi lipsesc calatoriile prin tara, discutiile filozofice, imi lipseste berea la halba, momentele dragute si intime in compania unei fete, nisipul fierbinte sub talpi, emotiile citirii mesajelor. As vrea sa nu mai fiu mintit. As vrea sa fie lumea mai sincera cu mine, prin asta mi-ar demonstra ca ma respecta si nu ma baga la gramada cu niste oropsiti stresanti de la scoala/facultate sau vecini de bloc/cartier. E atat de greu sa iti asumi o raspundere si sa ii zici omului verde in fata care e treaba? e mai usor sa minti si dupa putin timp sa faci exact ce spuneai ca detesti sau ca nu vrei sa faci?

Imi pare rau ca nu pot scrie tot ce ma doare acum, mi-e ciuda ca nu pot trece peste cateva ganduri ce ma sufoca, ma exaspereaza unele persoane care m-au mintit doar ca sa scape de mine, ma urasc ca “nu ma pot deschide” ca sa ma ajuti TU.

5 thoughts on “Ganduri amare”

  1. Hei, tu cel notat cu Marian P. CE ZICI DE MELODIA LUI BANICA : Cum am ajuns sa te iubesc ?! ….. nici pana azi nu stiu ….. Iarta-ma daca nu esti tu, iar daca esti iarta-ma pentru ca si eu am facut-o !!

  2. Da, i know the feeling, mai mult sau mai putin, cum zicea si Mayra uneori suferinta e necesara sa vezi dincolo de cortina, sa te trezesti un pic, sau pur si simplu sa suferi pentru ca, lifes a bitch, uneori si nu destinatia conteaza ci drumul.
    Succes la licenta si la carnet si pe mine ma asteapta una anul asta 😛

  3. Ddumi, uneori si suferinta (orice forma ar imbraca) are un caracter constructiv. Poate cel mai important efect e acela ca slefuieste sufletul. Si cu toate astea, intotdeauna lucrurile bune si frumoase se intampla oamenilor care stiu sa astepte.
    Voi reveni…
    Cu drag, Mayra.

  4. “imi lipseste berea la halba, momentele dragute si intime in compania unei fete ” ….. 😀 ce poate fi mai frumos decat sa fi vara in vama ,cu berea in dreapta si femeia in stanga ?:D intins undeva pe plaja… asteptand apusul de soare ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.