Ganduri, pareri, idei!

Ma uit prin camera, e plina de amintiri. Studiez atent fiecare obiect din camera si imi trec prin minte din ce in ce mai multe amintiri. Daca peretii ar avea gura sa vorbeasca, fiecare bucatica lipsa are povestea ei.

Scriind aceste randuri imi umplu plamanii cu fum de tigara, din cand in cand mai arunc un ochi pe geam si trag cu urechea la forfota de afara.

Noi mintim, jignim, furam, pacalim si trecem peste multe altele. Uitam multe doar de dragul de a ne atinge scopul, fara regrete si fara rusine. Parsivii din noi.

Stai si plangi ca un prost, exagerezi si faci prea mult taraboi pentru un lucru atat de marunt. Iti schimbi status-ul la Yahoo! Messenger si pui texte furate din melodii, incerci sa impresionezi pe cineva? crezi ca ii pasa cuiva de tine? te-ai gandit vreodata la asta?

Probleme. Si eu am probleme, dar nu arat asta. Mila ta nu ma va face sa ma simt mai bine, prefer sa astept, sa ma descarc si las timpul sa rezolve problemele.

Prieten, te consideri unul? Ti-ai da viata pentru mine? Daca ai stii ca am SIDA ai mai sta cu mine? Daca maine as muri ai sta 3 zile la capul meu sa ma bocesti? Viata ta s-ar schimba radical? Nu esti sigur? Nu stii ce ai face intr-un caz ca acesta? Atunci la dracu’ cu tine si cu prietenia pe care pretinzi ca mi-o porti.

“Dar eu te iubesc”, atat poti sa-mi dai? Un cuvant aruncat in fata, o lacrima falsa in ochi, o voce tremuranda. Unde ai fost cand am avut nevoie de tine? Unde ai fost cand m-am simtit singur? Unde ai fost cand zburam printre nori? Nu ai fost acolo, prea ocupata cu rutina de zi cu zi, cu probleme stupide si prieteni falsi. Felul cum pronunti acest cuvant, nesimtirea, obraznicia si cum te folosesti de “semne ale suferintei” altereaza sensul cuvantului “a iubi”.

2 thoughts on “Ganduri, pareri, idei!”

  1. cred k mi’ar fi greu sa imi pun toate gandurile pe un blog sa la citeasca multa lume…si cu toate astea ai dreptate, k poate nu impresinez pe nimeni cu sts’urile de la yahoo messenger din melodi…am sa incerc sa scap de toate astea….imi place ce scri tu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.