Ganduri si cugetari

– Timpul vindeca rani dar nu “iti pune si in traista”.

– Atunci cand esti intr’o relatie si ceva merge prost, te duci si discuti cu prietenul tau (la neutru). Incepi sa ii povestesti ce ai mai facut in relatie si ce te deranjeaza. Astepti o parere sau un sfat care sa te ajute sa iei cateva decizii. Pentru moment totul este bine atata timp cat are cine sa iti asculte oful. Dar dupa ce te desparti de acea persoana, dupa o perioada de timp cand incep sa apara regretele, pentru ca numai dupa ce pierdem pe cineva ii aflam adevarata valoare, stai si te gandesti daca hotararile luate in urma sfaturilor confidentului/prietenului tau te’au ajutat sau mai rau au agravat situatia.

– Nu trebuie sa fiu suparat pentru ceea ce mi se intampla, daca atat merit.. atat primesc, de la viata, de la tine, de la ei.

– Oricat de deschisa ar fi o fata la discutii despre sex si povestiri, asta nu inseamna ca va face si cu tine ceea ce iti poveste ca a facut.

– Atunci cand esti in cautare de partener pentru un body sex sau o relatie, toti fug de tine. Cand te impaci cu ideea ca asta e treaba si nu ai ce sa faci ca sa schimbi situatia, vor bate garla la usa admiratorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.