Geeks Meet – Constanta

Aseara m-am intalnit cu Catalin Nicolescu (tipul care a facut poze cu aparatul meu la Blog Meet 6) in Hangout la o bere un pahar de vorba. Dintr-un subiect in altul am ajuns la o idee de-a lui de a organiza un Geeks Meet in Constanta. Nu confundati cu un Blog Meet, Geeks Meet sunt mai “profi”. Adica se strang n oameni cu un bagaj peste nivelul mediu de cunostinte dintr-un anumit domeniu si discuta deschis. Se fac prezentari in PowerPoint, se organizeaza intr-o sala de conferinte sau un local unde este liniste. Eu unul as merge la asa ceva pentru ca este un loc unde poti bea o bere si in acelasi timp discuta/asculta/invata chestii de care te lovesti zilnic sau cu care ai vrea sa lucrezi.

Cine s-ar mai baga?

9 thoughts on “Geeks Meet – Constanta”

 1. In ceea ce priveste locatia cred ca se poate alege ca loc de desfasurare sala de conferinte a unui hotel. Majoritatea au in dotare retroproiector, flipchart si wireless.

  Promovarea cu o luna inainte cred ca este suficienta pentru un astfel de eveniment.

  Deci facem sa se intample Geek Meet Constanta dupa Paste?

 2. Now that was fast. 🙂
  Pai … hai sa-i mai dam ceva timp pt logistica.
  1. Vin sarbatorile (1,8 martie, pastele, etc)
  2. Trebuie un timp suficient pt un promo bun
  3. Locatie + speekers

  3b. Dupaia vorbim si de un geekmeet.ro/constanta

 3. Ar fi ceva interesant daca s-ar strange lume. Chiar discutam despre asta pe Twitter acum vreo doua luni. O intalnire la fel de interesanta este si Open Coffee Club.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.