Ghidul burlacului amator

Desi femeia este complexa, desi ea face totul de multe ori sa fie complicat.. indiferent de mentalitate toate au cateva trasaturi comune. De multe ori m’am tot gandit ce poti sa faci ca barbat pentru a-ti impaca partenera.. am tot incercat sa inteleg mentalitatea femeii si modul in care percepe lumea si actiunile oamenilor, in special a barbatilor.

– Prea multa atentie strica, incearca sa o ignori cand simti ca si’a luat lumea in cap. Asta o va readuce cu picioarele pe pamant si isi va da seama ca totusi nu detine ea toata puterea.

– Femeilor le plac complimentele, detalii si iar detalii de la pantofii purtati pana la unghii.

– Trebuie sa o asculti cand iti vorbeste sau incepe sa iti povesteasca prin ce a trecut in ziua respectiva chiar daca de multe ori din tantar face armasar si dintr’o simpla intalnire la un suc cu colegii ea iti povesteste un roman de 2 ore.

– Ele au voie sa se planga dar noi barbatii nu. Femeile se nasc cu aceasta “calitate”.

– Daca ai gresit cere’ti scuze, uneori e bine sa lasi mandria si orgoliul la o parte.

– Nu incerca sa ii spui unei femei ce sa faca. In ultima perioada majoritatea s-au emancipat si deci nu accepta sa li se zica ce sa fac. In schimb ii poti aduce argumente in legatura cu niste decizii si daca esti istet tot ca tine o sa faca fara sa isi dea seama.

.. si lista continua.

8 thoughts on “Ghidul burlacului amator”

  1. o pare porcarie … numai aberatii. “ii poti aduce argumente in legatura cu niste decizii si daca esti istet tot ca tine o sa faca fara sa isi dea seama”. hhahahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.